exxec76New Novice3 months agoInne nazwisko na koszulce! Witam. Jakiś czas temu wylosowałem zawodniczkę o nazwisku SEHITLER. Jednak na koszulce jest... ALARA... Kiedy mogę liczyć na poprawkę? Pozdrawiam! 1000016091.jpg2.1 MB1000016093.jpg1.4 MB
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoexxec76 To nie jest błąd - w rzeczywistości zawodniczka ma na koszulce swoje imię zamiast nazwiska. Jeśli pojawią się inne uwagi, możesz je śmiało zgłosić w podlinkowanym temacie. Dzięki jeszcze raz za poświęcony czas
Recent DiscussionsPytanie do graczy konsolowych rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...Jawne świństwo Możecie sobie mieć swoje zabronione nazwy. Nieważne czy to sru fiu albo xyz. Stosujecie wszystko co możliwe i to w bardzo chamski sposób. Chciałbym znaleźć choć jednego gracza który celowo w ostatnie...Da czy nie da? Ta gra to jeden wielki fejk. EA wszystko wytłumaczy nieprzewidywalnością futbolu. Tak to sobie wykombinowali. Co z tego że nie ma kontuzji? Ale może kolki dostać albo skurczu łydki czy zawrotów głowy...Żetony i blokada paczek Panowie trafiłem zeton w jakies paczce i teraz nie mogę tego zatwierdzić i nic dalej otwierać....klikam w to i mnie wywala, problem od wczoraj. Brak dostępu do rynku transferów na apce FC26 Czy miał ktoś tak ze na konsoli odblokowano transferowy rynek a na apce FCCompanion nadal informacja ze nie możne co zrobić ? Czekać czy można to przyspieszyć ?