exxec76New Novice30 days agoInne nazwisko na koszulce! Witam. Jakiś czas temu wylosowałem zawodniczkę o nazwisku SEHITLER. Jednak na koszulce jest... ALARA... Kiedy mogę liczyć na poprawkę? Pozdrawiam! 1000016091.jpg2.1 MB1000016093.jpg1.4 MB
EA_KalinaCommunity Manager17 days agoexxec76 To nie jest błąd - w rzeczywistości zawodniczka ma na koszulce swoje imię zamiast nazwiska. Jeśli pojawią się inne uwagi, możesz je śmiało zgłosić w podlinkowanym temacie. Dzięki jeszcze raz za poświęcony czas
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago490 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 1 hour ago490 Posts
Recent DiscussionsDajcie mi bana ea to śmieci, złodzieje i oszuści. Dajcie mi bana na wszystkie wasze produkty, będące efektem lewatywy. Prosto i dosadnie, bo olewacie merytoryczne przykłady. Leje na was jak wy na miliony oszukanych...FC26 to SYF. Pierd...ić grę, w której skrypty wypaczają rozgrywkę i wynik. Moje zastrzeżenia po ostatnim meczu: podania - losowe i ciekawe, że wykonuję podanie prostopadłe, wciskam przycisk Y i nic się nie dz...Cheaters in pro clubs Chestera pro clubs... Slow glitching Jak zgłaszać oszustwa Witam w kolejnym tygodniu w mistrzostwach spotyka mnie o to taka sytacja, ze mecz trwa a ja mam jednego zawodnika aktywnego ktorym moge sterowac. Cholerni oszusci. Prosze o reakcje oficjalnie nie mog...Nie można odebrać nagród z premium pass 28, 29, 30. Nie mogę odebrać naród, pasek doświadczenia jest zapełniony i nie można odebrać nagród.