Forum Discussion
5 Replies
- crazytechniq5 months agoRising Rookie
Faktycznie, utworzenie profilu gościa na konsoli rozwiązuje problem, ale tylko czasowo. Profil gościa uniemożliwia grę w UT a w sumie tylko w ten tryb gram. A jak usunąć profil podstawowy?
Niestety. Usunąłem wszystkie pozycje z "usuń", nic to nie dało. Stworzyłem czysty profil pada. Dalej mam to samo. Po prostu nie wierzę, że nie da się tego wyłączyć. Granie w tym trybie jest w ogóle niemożliwe. Kasa w błoto? Raczej jest to problem znany i międzynarodowy, a wy nie macie rozwiązania?
- EA_Kalina5 months ago
Community Manager
crazytechniq Sorki, nie zauważyłam wcześniej XSX.
Wejdź poprzez grę w Konfiguracja > Profil i usuń Ustawienia osobiste, a potem utwórz je od nowa – to najczęściej przywraca domyślne ustawienia i pozwala wyłączyć uproszczone sztuczki.
Ale jest to wersja na XSX.
- EA_Kalina5 months ago
Community Manager
Hej crazytechniq
Najczęściej to kwestia tego, że opcja „zablokowała się” w konfiguracji sterowania, dlatego spróbuj wejść jeszcze raz w ustawienia kontrolera i ręcznie ją wyłączyć. Jeśli dalej się nie da, najlepiej zresetować wszystkie ustawienia sterowania do domyślnych.
Jeśli problem nadal będzie wracał, możesz też zrobić pełny reset ustawień gry. Zmień nazwę folderu FC 26 na FC 26_kopia. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData*\Local\EA SPORTS FC 26 (*folder AppData jest folderem ukrytym)
Daj znać jak Ci poszło.