Forum Discussion

crazytechniq's avatar
crazytechniq
Rising Rookie
5 months ago

Jak wyłączyć uproszczone sztuczki techniczne?Ktoś się z tym spotkał?

Włączyłem tak dla sprawdzenia i już nie mogę wyłączyć. Przecież nie da się grać.

5 Replies

• crazytechniq's avatar
    crazytechniq
    Rising Rookie
    5 months ago

Faktycznie, utworzenie profilu gościa na konsoli rozwiązuje problem, ale tylko czasowo. Profil gościa uniemożliwia grę w UT a w sumie tylko w ten tryb gram. A jak usunąć profil podstawowy?

• Niestety. Usunąłem wszystkie pozycje z "usuń", nic to nie dało. Stworzyłem czysty profil pada. Dalej mam to samo. Po prostu nie wierzę, że nie da się tego wyłączyć. Granie w tym trybie jest w ogóle niemożliwe. Kasa w błoto? Raczej jest to problem znany i międzynarodowy, a wy nie macie rozwiązania?

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

crazytechniq​ Sorki, nie zauważyłam wcześniej XSX. 

Wejdź poprzez grę w  Konfiguracja > Profil i usuń Ustawienia osobiste, a potem utwórz je od nowa – to najczęściej przywraca domyślne ustawienia i pozwala wyłączyć uproszczone sztuczki.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 months ago

Hej crazytechniq​ 

Najczęściej to kwestia tego, że opcja „zablokowała się” w konfiguracji sterowania, dlatego spróbuj wejść jeszcze raz w ustawienia kontrolera i ręcznie ją wyłączyć. Jeśli dalej się nie da, najlepiej zresetować wszystkie ustawienia sterowania do domyślnych.

Jeśli problem nadal będzie wracał, możesz też zrobić pełny reset ustawień gry. Zmień nazwę folderu FC 26 na FC 26_kopia. Folder znajduje się: C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData*\Local\EA SPORTS FC 26 (*folder AppData jest folderem ukrytym) 

Daj znać jak Ci poszło.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 months ago
604 Posts