Forum Discussion
No to tutaj pytanie do EA czy to było do 26 sierpnia włącznie czy nie, bo jeżeli tak to powinni ci dać
jeśli byłoby po 26 sierpnia właśnie to bym dostał fc pointsy i przepustke?!! burdel w kanadzie jak zawsze, ciężko to komentować
- bstxgod2 months agoRising Scout
Było podane, że do 26 sierpnia, jeżeli kupiłeś dokładnie tego dnia to pytanie jak oni to rozpatrują, tego już nie wiem
- Kiddy_joee2 months agoSeasoned Novice
ok rozumiem ale jeśli faktycznie spóźniłem się z zakupem to czemu dostałem pozostałe bonusy??
tak przy okazji to dostałem dziś drugii raz paczkę powitalną z wypożyczeniami 🤣
OFERTA PRZEDSPRZEDAŻOWA EDYCJI ULTIMATE – KONSOLE I PC (W TYM STEAM I EPIC) – OFERTA OGRANICZONA CZASOWO – DO 26 SIERPNIA
Przedsprzedażowa oferta promocyjna wygasa 26 sierpnia 2025 r. o godz. 21:00 czasu PT.
- bstxgod2 months agoRising Scout
Bo to tylko chodziło o Ikonę jeśli chodzi o zakup do 26 sierpnia, reszta bonusów jest po prostu do edycji Ultimate. Z tego co wiem to tak jest co roku, że Ultimate ma te swoje bonusy stałe + dodatkowo jak się kupi do któregoś tam to dostaje się co roku coś innego, jakieś karty specjalne. Ja też dostałem drugi raz paczkę z wypożyczeniami nie wiem dlaczego XD
About FC 26 Dyskusja ogólna
Recent Discussions
Ban za nic
Solved24 hours ago