bstxgodRising Scout3 months agoJEŻELI NIE DOSTAŁEŚ IKONY TO ZERKNIJ TUTAJ Witam, krótko zwięźle i na temat bo widzę, że zdecydowana większość z was nie ogarnia na czym polegała promocja dotycząca ikony w wersji debiut przy zakupie przedsprzedażowym. Jeżeli zakupiliście grę...Show More
EA_KalinaCommunity Manager3 months ago 📌 Omówienie zawartości w zależności od edycji EA FC 26 oraz daty zakupu znajdziecie TUTAJ.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago394 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago394 Posts
Recent DiscussionsProblem EA FC 26 Siemano, mam problem z grą, mianowicie w menu itd. wszystko chodzi dobrze, kiedy odpalam mecz w Rivals po około 30 sekundach meczu gra zaczyna działać mi jakby miała opóźnienia. Klikam podanie to zaw...Ban 7 dni EA App Dostalem bana za "niecenzuralne" slowo, napisalem "nigg" bez ostatniego a, takie slowo nie istnieje, ale uwaga, napisalem to do czitera, ktory wyrzucil mnie z lobby podczas draftu, oczywiscie on bana...Gra przy ładowaniu nagle gaśnie i nie odpala Cześć, umie ktoś rozwiązać problem ładowania fify i następnie gaśnięcia ? Pobrałem najnowsze aktualizacje sterowników karty graficznej ale dalej niestety nie mogę nic więcej zrobić, ogólnie Ea spada ...Gra zamula Raz gra jest raz zamula zwalnia działa wszystko z opóźnieniem jest to nieporozumienie serwery zardzewiały czy co ? Zrobi ktoś z tym porządek ? Karty nie maja żadnego znaczenia tylko jakaś ściema co t...Problem z wyświetlaniem menu muzyki podczas gry Co zrobić aby przy trzymaniu finezyjnego strzału czyli R1 nie włączało mi sie menu muzyki?