bstxgodRising Scout4 months agoJEŻELI NIE DOSTAŁEŚ IKONY TO ZERKNIJ TUTAJ Witam, krótko zwięźle i na temat bo widzę, że zdecydowana większość z was nie ogarnia na czym polegała promocja dotycząca ikony w wersji debiut przy zakupie przedsprzedażowym. Jeżeli zakupiliście grę...Show More
EA_KalinaCommunity Manager4 months ago 📌 Omówienie zawartości w zależności od edycji EA FC 26 oraz daty zakupu znajdziecie TUTAJ.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago468 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago468 Posts
Recent DiscussionsDuże obciążenie konsoli Witam, po ostatniej aktualizacji konsola xbox series s strasznie głośno chodzi. Wentylator na pełnych obrotach. W menu jest ok, ale tylko zacznę grać od razu duże obciążenie. Też tak macie, czy coś ...Nic z tą grą nie robią Witam wszystkich pokrzywdzonych czy zauważyliście że te błędy które tu chcą byśmy wypisywali ci niby nie wiem kto jak ich nazwać niech będzie jacyś pracownicy . Nic z tym nie robią ! Nawet nie potraf...Propozycja-systemu sponsorów w trybie kariery Dzień dobry Chciałbym zaproponować dodanie rozbudowanego systemu sponsorów do Trybów Kariery w kolejnej odsłonie EA Sports FC. Wprowadzenie negocjowanych kontraktów sponsorskich (sponsor główny...gra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników a...Reset UT czekam juz 2 miesiace az te ***** mi odpisza, ktos wie czemu nikt nie raczy odpisac i co zrobic zeby odpisali?