Forum Discussion

MamytradycjeJP's avatar
MamytradycjeJP
Rising Newcomer
24 hours ago

JESTEŚCIE ŻAŁOŚNI

Czy naprawdę po 2 miesiącach gry dalej tak plujecie na ludzi z PC? Nie widzicie że ludzie mają problemy z serwerami że nie da się grać w tą grę? „Zainstaluj stare sterowniki baw sie niewiadomo gdzie w ustawieniach”. SERIO?!!? Kupiłem ostatnią grę u was i oby zrobiło to więcej użytkowników od 2 miesięcy nie mogę zagrać w grę za którą wydałem pieniądze ponieważ wchodząc do UT chce zagrać mecz i co? GRA CHODZI W 20 fps! Zainstalowałem stare sterownik zmieniłem wszystkie ustawienia na low  ok chwilę działało nawet mogłem zagrać parę meczy ale następnego dnia wchodzę i już 10 fps z powrotem. I tak mija dzień za dniem raz zagram i będzie ok raz wejdę i nie zagram. To może oddajcie połowę pieniędzy skoro raz mogę zagrać normalnie a raz nie i nie nie jest to wina sprzętu to wina wasza ile jeszcze ma być takich zgłoszeń, ile się pytam!? Jak chcecie to rozwiązać? Z miłą chęcią usłyszę 

NIE POZDRAWIAM

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.214 PostsLatest Activity: 4 hours ago