Arrismen
4 months agoRising Novice
Jo
Witam. Czemu psujecie naprawdę świetną rozgrywkę wprowadzając tylko same utrudnienia do rozgrywki? Super jak można strzelać super gole a nie utrudniać ich strzały. Akrobatyczne strzały są już trudne ...
Hej Arrismen
Dziękuję za TWój post i podzielenie się z nami swoimi spostrzeżeniami. Choć nie możemy obiecać wprowadzenia zmian, chcemy przekazać Twoją opinię do odpowiedniego zespołu, który zawsze dąży do zapewnienia graczom jak najwyższej jakości rozgrywki.
Dziękuję za odpowiedź. Jeszcze pisałem o dużych błędach wcześniej na ea sport fc 26 na xboxie, na które nie otrzymałem odpowiedzi. Stworzyłem Sobie Swoje Kluby zmieniając całkowicie transferami ich składy i teraz jak chce Nimi zagrać offline w szybkim meczu bez formy live za każdym Razem wyrzuca Mnie do pulpitu xboxa z gry. W wcześniejszej wersji nie było tego tak dużego problemu. A Na dodatek jak zrobiłem jeszcze więcej takich klubów wyrzuca Mnie do Xbox jak chce wybrać drużynę do edytowania też składu. Kiedy to naprawicie w aktualizacji? Albo to że od kilku części w FC 26 w karierze nie ma dźwięku w głównej stawce jak zaczyna się Liga Mistrzów. A pozatym czemu nie dacie kreatora do tworzenia reprezentacji narodów skoro w każdej części jest ich coraz Mniej piłka nożna traci na znaczeniu. Reprezentacji Narodowych coraz Mniej, błędów coraz więcej a cena gry coraz wyższa. Moglibyście dać kreator tworzenia reprezentacji po kosztach gracze mogliby powołać Sami piłkarzy do stworzonych reprezentacji po wyszukiwaniu w filtrze po narodowości piłkarzy i gra zyskała by wielki prestiż skoro problem z licencja i to taki kreator byłby super do reprezentacji. Pro ewolution stosowalo różne rozwiązania jak nie miało jakiegoś klubu a Wy z Tego nie korzystacie. Pozdrawiam.