Open Side Menu
Skip to contentBrand Logo
English (US)FrenchGermanItalianPolishPortuguese (Brazilian)RussianSpanish
RegisterSign In
  1. EA Forums
  2. EA Forums PolskiEA SPORTS FC™
  3. FC 26
  4. FC 26 Dyskusja ogólna

Forum Discussion

ohwzrmd622cl's avatar
ohwzrmd622cl
Seasoned Rookie
5 months ago

Kluby

Czy jest tu kto, kto gra w trybie: Kluby?

z chęcią zobaczył bym, jak wygląda gra 11 vs 11

kluby
No RepliesBe the first to reply

Recent Discussions

• Rqemus's avatar

Pytanie do graczy konsolowych

rozmawiałem dzis z kolega ktory ma xbox series jakies tam, i powiedzial mi, żeby grac ultimate team nie potrzeba miec kupionego xbox game passa, a w internecie czytalem ze trzeba. bede kupowal konsol...
    Rqemus
    7 hours ago
  • Zuycie00's avatar

Jawne świństwo

Możecie sobie mieć swoje zabronione nazwy. Nieważne czy to sru fiu albo xyz. Stosujecie wszystko co możliwe i to w bardzo chamski sposób. Chciałbym znaleźć choć jednego gracza który celowo w ostatnie...
    Zuycie00
    1 day ago
  • Zuycie00's avatar

Da czy nie da?

Ta gra to jeden wielki fejk. EA wszystko wytłumaczy nieprzewidywalnością futbolu. Tak to sobie wykombinowali. Co z tego że nie ma kontuzji? Ale może kolki dostać albo skurczu łydki czy zawrotów głowy...
    Zuycie00
    2 days ago
  • oskar023's avatar

Żetony i blokada paczek

Panowie trafiłem zeton w jakies paczce i teraz nie mogę tego zatwierdzić i nic dalej otwierać....klikam w to i mnie wywala, problem od wczoraj.
    oskar023
    2 days ago
  • Kubus1823's avatar

Brak dostępu do rynku transferów na apce FC26

Czy miał ktoś tak ze na konsoli odblokowano transferowy rynek a na apce FCCompanion nadal informacja ze nie możne co zrobić ? Czekać czy można to przyspieszyć ?
    Kubus1823
    2 days ago
EABrowse GamesEA appEA HelpAboutAccessibilityJobs
LegalUser AgreementPrivacy & Cookie Policy (Your Privacy Rights)Online Service UpdatesNotice at Collection
SecurityYouTube Terms of ServiceGoogle Privacy Policy

© Electronic Arts Inc. TRUSTe

Multimedia Player

Optional Cookies, including those that support the Multimedia Player, are currently disabled based on Your Privacy Choices settings. 

Choose Accept and Play Video to enable the Multimedia Player, including its associated Cookies. This may involve the collection and sharing of your viewing information by YouTube for analytics and advertising purposes.

You can also choose to watch the video on YouTube.

Pin Reply
Unpin Reply
Pinned Reply
just now
yesterday
[XX] seconds ago
[XX] minutes ago
[XX] hours ago
[XX] days ago
[XX] second ago
[XX] minute ago
[XX] hour ago