ohwzrmd622clSeasoned Rookie2 months agoKlubyCzy jest tu kto, kto gra w trybie: Kluby?z chęcią zobaczył bym, jak wygląda gra 11 vs 11
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 14 hours ago474 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 14 hours ago474 Posts
Recent DiscussionsŻetony swap Pytanie?Chodzi o to, że słabsi gracze, którzy nie mają odblokowanych mistrzostw, nie są w stanie fizycznie zdobyć 2 żetonów swap, podczas gdy pozostałe 18 żetonów jest dostępne dla wszystkich.Pytanie...EA FC 26 nie działa tak jak ma Witam, Posiadam laptopa HP Victus 16. Od września regularnie gram w EA FC 26 i do tej pory wszystko działało bez problemów. Jednak od pewnego czasu, po uruchomieniu meczu gra się zawiesza, rozłącza ...Gameplay Trace jakiekolwiek checi do grania w te grę style gry są najważniejsze w tej grze słyszałem że ma być zmiana mam nadzieje ze to coś zmieni bo narazie nie da się grac bo jaki ma sens grac swoim ul...Draft Po 5 sekundach wyżuca mnie z draftu wynik 0:0 a ja mam porażkę pierwszy mecz draftu . Tą gra jest beznadziejna . SBC Czy ktoś z moderatorów może mi wytłumaczyć co sie stało z SBC bo jednej z aktualizacj ?!!! Dlaczego teraz gdy buduję sklad do przepalenia i przykładowo ustawiając rzadkie złote karty klikając w szuka...