ohwzrmd622clRising Traveler8 months agoKlubyCzy jest tu kto, kto gra w trybie: Kluby?z chęcią zobaczył bym, jak wygląda gra 11 vs 11
Recent DiscussionsProblem w zdobyciu trofeum wszyscy na ścieżce premium ps4 Witam przy nowym wyzwaniu wielki final wpadl mi tylko jeden puchar za zwykla przepustke a za ta premium nie czy jest mozliwosc kupna przepustki czy to.jest problem.po stronie serwera ? Pozdrawiam Szukamy chętnych do sparingów 2v2.. login czajo86 info prv J/w Blokada Football Soccer Cześć, w połowie sierpnia dostałem perm bana na Football Soccer z powodu Oszukiwania, myślałem początkowo że to błąd bo wiele ludzi zgłaszało że dostali losowe bany, napisalem kilka odwołań i ciągle...Zablokowany rynek transferowy i konfiskata monet Witam. Udało mi się znaleźć sposób i zarobiłem dużo monet podczas eventu futties. Wszystko robiłem uczciwie. Najpierw EA zabrała mi 6 milionów a gdy złożyłem 3 odwołania i dalej trochę handlowałem z...Rozpatrywanie bana na rynek transferowy. Ogólnie to nie siedzę na żadnych forach tutaj też zajrzałem może dwa lub trzy razy w życiu ale to co się wydarzyło ostatnio w FUT mnie zgniotło a dobiło "profesjonalne rozwiązanie problemu przez wykw...