Forum Discussion

Martinieri1986's avatar
Martinieri1986
Seasoned Newcomer
2 months ago

Liga ze znajomymi - online

Witam serdecznie,

zakupiłem razem z 4 znajomymi grę FC26.

Wszyscy wykupiliśmy też ps plus , żeby móc grać razem online.

Moje pytanie:

Czy możemy sobie włączyć sezon np. Ligi Włoskiej i każdy będzie miał swoją drużynę i nią grał?

1 gracz - ma drużynę Milan

2 gracz - ma drużynę Juventus

3 gracz - ma drużynę Napoli

4 gracz - ma drużynę Inter

Chcemy wszyscy grać online w jednej lidze i rywalizować , który z nas będzie miał wyższe miejsce w tabeli.

Jak będzie mecz ligowy np.

Milan - Udinese (to wtedy gracz 1 gra Milanem Vs Udinese - pozostali trzej gracze grają rywalem żeby urwać punkty graczowi nr 1.

Jak będzie mecz ligowy np.

Milan - Napoli (to wtedy jest pojedynek bezpośredni gracza nr 1 z graczem nr 3, a pozostali w tym mec7 pauzują.

Chcemy żeby zagrać normalnie sezon , ale żeby każdy mógł wybrać sobie swoją drużynę.

Nie chodzi Nam o sezon współpracy kiedy to musimy grać jednym zespołem. 

Albo czy jest możliwość stworzenia samemu tego typy turnieju żeby można było wybrać np. 16 drużyn i z czego każdy Nas będzie miał swoją jedną drużynę i nią grał. 
Żeby była jedna tabela , tak jak np. Jest w football menagerze 

Proszę o odpowiedz albo poradę.

Kupiliśmy grę + dodatkowo każdy wykupił za 520zl ps plus żeby tak zagrać.

a z tego co widzę, to chyba się tak nie da :/

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i poradę. 

2 Replies

• jak chcesz tak zagrać to Football managera z ziomkami kupcie jeżeli chcecie prowadzić te zespoły, no chyba że chcesz też grać zawodnikami to chyba nie ma takiej opcji w tej grze w WIELKIEJ KOŃCÓWCE 2025 ROKU, byłoby to zbyt fajne żeby coś takiego do takiej głupiutkiej gry dodać. Takie gamonie na coś takiego nie wpadną 

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago
479 Posts