Forum Discussion

Martinieri1986's avatar
Martinieri1986
Seasoned Newcomer
5 months ago

Liga ze znajomymi - online

Witam serdecznie,

zakupiłem razem z 4 znajomymi grę FC26.

Wszyscy wykupiliśmy też ps plus , żeby móc grać razem online.

Moje pytanie:

Czy możemy sobie włączyć sezon np. Ligi Włoskiej i każdy będzie miał swoją drużynę i nią grał?

1 gracz - ma drużynę Milan

2 gracz - ma drużynę Juventus

3 gracz - ma drużynę Napoli

4 gracz - ma drużynę Inter

Chcemy wszyscy grać online w jednej lidze i rywalizować , który z nas będzie miał wyższe miejsce w tabeli.

Jak będzie mecz ligowy np.

Milan - Udinese (to wtedy gracz 1 gra Milanem Vs Udinese - pozostali trzej gracze grają rywalem żeby urwać punkty graczowi nr 1.

Jak będzie mecz ligowy np.

Milan - Napoli (to wtedy jest pojedynek bezpośredni gracza nr 1 z graczem nr 3, a pozostali w tym mec7 pauzują.

Chcemy żeby zagrać normalnie sezon , ale żeby każdy mógł wybrać sobie swoją drużynę.

Nie chodzi Nam o sezon współpracy kiedy to musimy grać jednym zespołem. 

Albo czy jest możliwość stworzenia samemu tego typy turnieju żeby można było wybrać np. 16 drużyn i z czego każdy Nas będzie miał swoją jedną drużynę i nią grał. 
Żeby była jedna tabela , tak jak np. Jest w football menagerze 

Proszę o odpowiedz albo poradę.

Kupiliśmy grę + dodatkowo każdy wykupił za 520zl ps plus żeby tak zagrać.

a z tego co widzę, to chyba się tak nie da :/

Będę wdzięczny za każdą odpowiedź i poradę. 

2 Replies

• jak chcesz tak zagrać to Football managera z ziomkami kupcie jeżeli chcecie prowadzić te zespoły, no chyba że chcesz też grać zawodnikami to chyba nie ma takiej opcji w tej grze w WIELKIEJ KOŃCÓWCE 2025 ROKU, byłoby to zbyt fajne żeby coś takiego do takiej głupiutkiej gry dodać. Takie gamonie na coś takiego nie wpadną