MlodzikDeblinRising Novice6 months agoMłodzieżowy puchar przyszłych gwiazd6 prób na udział w turnieju to maksymimum, czy po jakimś czasie liczba prób ulega odświeżeniu?
Recent DiscussionsRozpatrywanie bana na rynek transferowy. Ogólnie to nie siedzę na żadnych forach tutaj też zajrzałem może dwa lub trzy razy w życiu ale to co się wydarzyło ostatnio w FUT mnie zgniotło a dobiło "profesjonalne rozwiązanie problemu przez wykw...Ban blokada na rynku transferowym Hej Podczas eventu tytanów trofeów kupiłem za 70k kilka sztuk kart campbella 91 z mysla o szybkim flipie, niestety flip sie nie udał a ja na rynku zostałem z 3-4 sztukami tych kart. Sukcesywnie ...Zablokowany rynek transferowy i konfiskata monet Witam. Udało mi się znaleźć sposób i zarobiłem dużo monet podczas eventu futties. Wszystko robiłem uczciwie. Najpierw EA zabrała mi 6 milionów a gdy złożyłem 3 odwołania i dalej trochę handlowałem z...Ustawianie i używanie funkcji czasu grania w EA SPORTS FC™ Funkcja czasu grania w EA SPORTS FC™ daje ci wgląd w czas spędzany w grze, liczbę rozegranych meczów tygodniowo (poza symulowanymi meczami w trybie kariery) oraz sposób korzystania z FC Points i pacz...Brak paczek promocyjnych PC Dlaczego od paru dni nie ma zadnych paczek specjanych w sklepie? Otworzyłem wszystkie i od paru dni nie mam nic odswiezonego. O co chodzi?