Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 days ago459 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 days ago459 Posts
Recent DiscussionsMastantuono Siema. Jesli zrobić e evolucje Mastantuono to dostanie on upgeade? Usługa przepustki sezonowej jest aktualnie niedostępna... FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozi...Inne nazwisko na koszulce! Witam. Jakiś czas temu wylosowałem zawodniczkę o nazwisku SEHITLER. Jednak na koszulce jest... ALARA... Kiedy mogę liczyć na poprawkę? Pozdrawiam! Ironicznie ataki? A od czego jest ta strona, od chwalenia EA albo może porad, których nie ma lub są bezwartościowe? Wcześniej i teraz nie piszę o incydentach,a o normie! W przypadku gry o awans w rivals jest wciąż ta ...gra laguje po przerwie Dzień dobry, gra laguje mi po przerwie czyli, wchodzę w grę wszystko jest ok po przerwie gra zaczyna scinac tak ,ze grać sie nie da scina wszystko cała gra. próbowałem aktualizacji sterowników a...