Recent DiscussionsSerwery żenada Przed chwilą przy hrze toru przeszkód wywaliło mnie z meczu po 90min przy prowadzeniu 7:2 , nie było w tym winy z mojej strony bo po wywaleniu do głównego menu i próbie zalogowania wyskakiwał komunik...EA SPORTS™ prezentuje Beckhama, Zidane'a i Zlatana razem po raz pierwszy. Trzy ikony futbolu. Jedna wyjątkowa rozmowa. Premiera 18 lipca 2026 roku w serwisach YouTube i Spotify. W lipcu EA SPORTS™ przedstawia: „Icons of Football” gromadzi Davida Beckhama, Zinédine'a ...Fc26 to powieść dla dzieci do 5 roku zycia Chce się jeszcze podzielić kwestiami tych bajkowych kart po co te liczby? Jaki sens ma ta powieść? Oni sobie sami sterują graczy nie ma to jedt jedna wielka fikcja dają każdemu po trochu wygrać i ...Brak nagród Hej wam. Mam problem po dzisiejszych odbiorach nagród z division rivals 6 ligi nie dostałem paczek tylko monety i tokeny. Tym bardziej się dziwię, bo będąc na fali kilka razy powinienem dostać więcej...EA JAVELIN ANTI CHEAT Witam .Słuchajcie mam problem . Z nie wiadomych mi przyczyn przy odpalaniu fc 26 na PC wyskakuje mi info Zainstaluj EA Javelin Anticheat ponownie . Po kilku dzisęciu próbach gra nadal nie działa Odin...