Recent DiscussionsCo to jest? Kwalifikuje się do mistrzostw, to i powinni być w nich tacy, którzy prezentują też mój poziom. A tamte zespoły grają w jedenastu przeciwko 1,bo reszta to ameby. Mnie presuje 3,4,a u mnie jeden przewr...Brak nagród Hej wam. Mam problem po dzisiejszych odbiorach nagród z division rivals 6 ligi nie dostałem paczek tylko monety i tokeny. Tym bardziej się dziwię, bo będąc na fali kilka razy powinienem dostać więcej...Miliony aktualizacji i żadnych zmian 20 h gry i skład 97. Bez płatnych paczek nikt tego nie osiągnie. I co dalej? W 80min dostaję 6 wygrywając 4:1,no i przegrana. Hojnym sponsorom EA musi się jakoś odwdzięczyć, nie? Ile można??? Utracono połączenie...i dalej wiadome bzdury. W 7sekund loguję się ponownie, ale mecz przegrany choć go nawet nie zacząłem. Zamiast zainwestować w infrastrukturę,to monetyzujecie dosłownie wszystko! ...Wynik meczu To sprawa drugorzędna. Zawsze ktoś musi wygrać lub przegrać. Ale jak gra jest tak stworzona by manipulować,to pojawia się problem. Piłkarze biegają jak motyle. Jeden stoi,drugi ucieka od piłki,a trze...