Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago518 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 days ago518 Posts
Recent DiscussionsBlokada rynku transferowego Ostatnio chcialem zlozyc odwolanie do decyzji o nalozenie blokady rynku transferowego na moje konto, do ktorego nadal nie mam dostepu lecz wchodzac w historie kar ea nie mam takiej opcji poniewaz nie...oszustów znowu widać już drugi raz gość rozłącza przegrywany mecz i gra nie zalicza punktów co za d..a Tak się nie da Jeżeli EA nie kombinuje, nie wystawia botów, nie pomaga nikomu,to chciałbym poznać na coś rozsądną odpowiedź. Ktoś gra składem 83,84 bez ewolucji z siłą i szybkością w okolicach 60 - 75, czyli około ...Nic w tym złego Gdy jest się gorszym. Taki jest sport i esport także. Jednak gdy ktoś ma władzę by czynić kogoś gorszym wtedy to przestaje być fair. Nie trzeba przykładów które małpa z chomikiem by zobaczyły. Każdy ...Ilość godzin vs liga vs umiejętności Jestem w 6 lidze po mniej niż 50h. Bez fc points oczywiście. Żaden wyczyn, przyznaję. Coś mnie jednak zastanawia. Gram z kimś, kto ma 300h. Jedzie klepką cały czas. Jest w każdym miejscu o każdym cza...