2oo12q6wrmw1Newcomer2 days agoMam problem dotyczący mojej gry FC26 na PS5.Mam problem dotyczący mojej gry FC26 na PS5 i chciałbym uzyskać pomoc bezpośrednio od doradcyCzy istnieje możliwość, aby doradca skontaktował się ze mną telefonicznie?Mój numer telefonu: 575333021
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago358 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago358 Posts
Recent DiscussionsFc26 Witam mam taki problem ze po mimo tego że mam kupionego ps plusa to po kliknięciu meczu rivals przekierowuje mnie do kupna ps plusa Cześć, mam prośbę odnośnie rynku transferowe. Czy EA może przyznać komuś takiemu jak ja dostęp do rynku transferowego? Gram w fife/fc od 2019 (ultimate team) na xbox i przesiadłem się na ps5. Mam całe mnóstwo jakiś zbędnych zadań do wykonania ab...Brednie i ściemy EA Rivals,to nie menadżer, gdzie się buduje formę. Tam są piłkarze z jasno określonymi walorami, które powinny być widoczne w grze. W FC te same karty Salaha, Ronaldo, Mbappe i innych, nie są równe. Naw...Pytanko dlaczego gdy ustawiam koszulki mam w meczu cały czas te same Pytanko dlaczego gdy ustawiam koszulki mam w meczu cały czas te same Kluby Czy jest tu kto, kto gra w trybie: Kluby? z chęcią zobaczył bym, jak wygląda gra 11 vs 11