Forum Discussion

zwykly666's avatar
zwykly666
Seasoned Rookie
2 days ago

Matchmaking solo

Po co OSZUŚCI z EA dajecie taką opcję skoro następnie gram z dwoma lub trzema? Prezentujecie najbardziej ohydną wersję kradzieży. Co teraz, jakiś punkt z kosmosu w regulaminie, który złamałem? Jawnie okradacie ludzi,bo ktoś mi odda nagrody, które straciłem przez wasze przekręty!?

2 Replies

• zwykly666's avatar
    zwykly666
    Seasoned Rookie
    1 day ago

Ej ochroniarze ea, olewacie własne zasady i wszystkich którzy tracą kiedy je łamiecie???

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    10 hours ago

Rozumiem i bardzo mi przykro z powodu Twojej frustracji zwykly666​.

Wiem, że sytuacja, w której gra nie działa w oczekiwany sposób, potrafi być naprawdę irytująca.

Muszę jednak też jasno zaznaczyć jedną rzecz: forum jest miejscem, gdzie wspólnie staramy się pomagać i dyskutować, ale w sposób kulturalny i zgodny z zasadami. Rozumiem emocje, natomiast oskarżenia i taki ton wypowiedzi nie pomagają ani w znalezieniu rozwiązania, ani w prowadzeniu konstruktywnej rozmowy.

Z poziomu forum nie mamy wglądu w konkretne mechanizmy dobierania graczy ani w szczegóły pojedynczych meczów. Jeśli jednak opiszesz sytuację bardziej konkretnie: podając przykłady, tryb gry czy moment, w którym to się dzieje — będę mógł przekazać te informacje dalej.

Dodawanie zaczepek czy niepotrzebnego „szumu” utrudnia zrozumienie problemu i jego rozwiązanie.

Doceniam, że zgłaszasz swoje doświadczenia. Postarajmy się tylko utrzymać rozmowę na poziomie, żeby faktycznie mogła komuś pomóc.