Mecz niezaliczony po utracie połączenia z usługami EA
Przed chwilą przy hrze toru przeszkód wywaliło mnie z meczu po 90min przy prowadzeniu 7:2 , nie było w tym winy z mojej strony bo po wywaleniu do głównego menu i próbie zalogowania wyskakiwał komunikat że setwery sa niedostępne ale po zalogowaniu po jakimś czasie wyskoczył komunikat i ostrzeżenie żebym suw nie rozłączał. No przecież to jest jakaś kpina, człowiek gra i się stara zrobic idealną rundę, to miała być już druga wygrana a zostałem jej pozbawiony bo serwery padły ale to moja wina i Wy nacie to gdzieś, aż się grac odechciewa bo nie pierwszy i pewnie nie ostatni raz czuhevsie oszukany. Mecz powinien być zaliczony jako zwycięski albo w najgorszym razie nie odbyły i powtórzony tym składem z szansa na zrobienia zadania czy to idealnej rundy czy choc trzech wygranych ale nie to moja wina że Wasze serwery to totalna porażka i brak jakiej kolejek stabilności
Hej Kowalitri
Dzięki za szczegółowy opis sytuacji. Jeśli po zakończeniu meczu pojawił się komunikat o niedostępności usług, a następnie ostrzeżenie o rozłączeniu, warto na początek wykonać odświeżenie sesji - zamknąć grę, wyłączyć konsolę lub komputer na około 3 minuty, zrestartować router i spróbować ponownie po zalogowaniu.
Niestety nie ma możliwości ręcznego zaliczenia meczu, przywrócenia postępu ani zmiany wyniku spotkania. Jeśli podobne sytuacje będą się powtarzały, daj znać, na jakiej platformie grasz oraz czy problem występuje tylko w tym trybie, czy również w innych meczach online.