Forum Discussion

Kowalitri's avatar
Kowalitri
New Vanguard
1 day ago

Nagrody za Rivals

Dlaczego drugi tydzień z rzędu pomimo osiągnięcia nagrody tygodnia i ulepszenia , robiąc wgląd jaka nagroda zostanie mi przyznana za ligę 4 bylo i jest pokazane  500 żetonów Futties plus 1 z 4 rzadkich złotych kart i 45 000 monet i drugi tydzień z rzędu dostaje 125 żetonów Futties a pozostałe nagrody faktycznie dostałem takie jak powinienem.  Generalnie jest to jawne oszustwo że nie dostaje pełnej nagrody za osiągnięty cel bo szczerze mówiąc o te 125 żetonów to bym w ogóle się nie starał i miał gdzieś robić pełne zadanie Rivals. Uważam że jesli jasno jest napisane że za pełne wykonanie zadania jest 500 żetonów  to jakim prawem po osiągnięciu zadania dostaje tylko 125 żetonów?

2 Replies

• To w takim razie jesli gram UT Champions i za 15 wygranych mam 1500 żetonów to jaki ma sens limit 1000 żetonów? Przecież to jest parodia , jest jakis chory limit 1000 żetonów a gracz bez żadnego większego wysiłku robi ponad 1000. Może trzeba znieść ten limit  ? Bo nie rozumiem już totalnie sensu grania na przyklad UT Champions i walki o więcej niż 10 wygranych jak i tak nagroda za to że mi dobrze poszło bedzie ograbianie mnie z czegoś co uczciwie osiagnelem . Normalnie ta gra chyba już zawsze będzie totalnie zaskakiwać,  szkoda tylko że negatywnie

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 hours ago

Hej Kowalitri​ 

Po osiągnięciu tygodniowego limitu 1000 żetonów Futties wszystkie kolejne żetony z nagród nie są już przyznawane. Oznacza to, że jeśli wcześniej odebrałeś część żetonów z zadań, mogło to odpowiednio zmniejszyć liczbę żetonów dostępnych do odebrania z nagród za Mistrzostwa.