borsuk8111Seasoned Newcomer2 months agonaprawcie menu menu naprawcie bo nie da sie grac z tym menu, wszystko zacina nie ważne jakie ustawiam grafikę.
borsuk8111Seasoned Newcomer2 months agoJeżeli to nie zostanie naprawione to proszę o zwrot pieniędzy.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago503 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago503 Posts
Recent DiscussionsSerio wam na tym zależy? Jak można dopuścić do dwóch prędkości? Ekscytujecie się nie wiadomo czym,a dopuszczacie do gry kulawego że sprinterem. To jest EA? Winiecie graczy za słabe połączenie, choć mają idealne. Macie serwer...Trophy Titans - kolejne plucie graczom w twarz EA dało SBC o Trophy Titans. Na 2-ch kontach zrobiłem to SBC. Efekt: 4 x Prinz 89. EA pokazuje tablicę z nowymi kartami, ale po co? Uczciwiej by było: dla zwykłych graczy chłam, dla tych co płacą - m...Skandaliczna rozgrywka!!! To co się dzieje od kilku tygodni z rozgrywka to EA powinno zwrócić koszty zakupu, gry, FC points, oraz energii elektrycznej zmarnowanej na to coś nazywane gra. Internet po kablu 800mb/s ping 6 a ni ...Fc26 w Amazon Luna Witam, jeśli ktoś posiada konto Prime, może sobie wypróbować jak działa fc26 w chmurze. Gra jest dostępna za darmo na Luna amazon. ogolny game play gameplay w tej grze jest na zlym poziomie w squad battles gra sie inaczej w rivals itd inny tryb inny gameplay kobiety ktore sa nizsze od facetow niektorych umia ich przeskoczyc jakby ja tego ni...