DankisiorSeasoned Newcomer4 months agoNie dostaje punktów do mistrzostw czy ktoś jest w stanie powiedzieć czemu Podpowie ktoś czemu nie nalicza mi punktów w mistrzostwach
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago429 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago429 Posts
Recent DiscussionsFut W lidze weekend jak co tydzień trafiam na czitera . Czy wy nie potraficie znaleźć nieprawidłowości w takich meczach . A o tak macie to w wiecie gdzie . Może trzeba przeklinać wtedy chociaż przeczytac...Fc hub nie działa FC hub nie działa na ps5, wyświetla sie komunikat : Ustuga przepustki sezonowejjest aktualnie niedostepna osiaganie postepóww ramach przepustki sezonowejnie bedzie możliwe. Mimo ze jak gram to pozio...No patrzcie tylko Jak sobie gość czituje w FC26 to jest jakiś zart nie dość ze zabrało mi mecz w lidze weekendowej to musiałem mierzyć sie z takim o to cziterem. No patrzcie na ten klip to jest zart Gracz o nicku ARTEM989821 dzisiaj czitował sobie...Czy tak powinien się zachować doradca ? 3 Doradca, który ma wyj***ne w użytkownika, bez sensu są ci doradcy jak nic ci nie pomogą i tak tylko marnują czas 30 minut z nim rozmawiałem a on jakby tylko przytrzymywał przy rozmowie co chwile si...Złota karta Claudi Piny zamiast Toty. Witam. Otworzyłem paczkę i otrzymałem złotą kartę Piny zamiast karty team od the year. Zdarzenie miało miejsce około 23:30.