ogolny game play
gameplay w tej grze jest na zlym poziomie w squad battles gra sie inaczej w rivals itd inny tryb inny gameplay kobiety ktore sa nizsze od facetow niektorych umia ich przeskoczyc jakby ja tego nierozumiem peter crouch ktory jest wysoki jest miazdzony przez diani i co to do cholery jest jeszcxe te menu wchodze sobie w karnet i co i mam blad w ktorym nic nie moge zrobic i musze zrestartowac gre
i mam jeszce pewna sugestie zeby dac premiere fc 27 na wakacje moze przed mundialem albo cos poniewaz jak bedzie event mundialowy w nowej fifie no to bedzie wiecej graczy bo nowy gameplay mam nadzieje nowy start itd i zeby zrobic premiere przed mundialem b o w listopadzie wychodzi gta 6 czyli dolsownie po evencie ultimate scream wychodzi gta no i raczej wiecej osob pojdzie grac w gta i zeby obnizyc cene tej gry ultimate za 500 zl ?? albo ogolnie za 300 to jest tak nie oplacalne za gre ktora ma zywotnosc 7 miesiecy bo w wakacje ledwo kto w to gra jeszce paczki za 1023098 milionow coinsow albo za 500 fc points dajcei tez zmiejszone ovr na poczatku i zrobcie cos z rynkiem np na poaczatku gry zamiast dawac 600 kart 88 plus dajcie maks 87 86 a nie ze jak ktos wydaje na ta gre polowe swojej wyplaty to juz se bedzie gral kartami 91 a chlop ktory chce sobie od tak pograc 82 i ma sie kiwac pomiedzy van dijkiem mbappe itd 91 z temtem