Forum Discussion

98980r8909er9er9's avatar
11 hours ago

ogolny game play

gameplay w tej grze jest na zlym poziomie   w squad battles gra sie inaczej w rivals itd  inny tryb inny gameplay  kobiety ktore sa nizsze  od facetow niektorych umia ich przeskoczyc jakby ja tego nierozumiem peter crouch ktory jest wysoki jest miazdzony przez diani  i co to do cholery jest jeszcxe te menu wchodze sobie w karnet i co i mam blad w ktorym nic nie moge zrobic i musze zrestartowac gre 

i mam jeszce pewna sugestie zeby dac premiere fc 27 na wakacje moze przed mundialem albo cos poniewaz jak bedzie event mundialowy w nowej fifie no to bedzie wiecej graczy bo nowy gameplay mam nadzieje  nowy start itd i zeby zrobic premiere przed mundialem  b o w listopadzie wychodzi gta 6 czyli dolsownie po evencie ultimate scream wychodzi gta no i raczej wiecej osob pojdzie grac w gta i zeby obnizyc cene tej gry ultimate za 500 zl ?? albo ogolnie za 300 to jest tak nie oplacalne za gre ktora ma zywotnosc 7 miesiecy bo w wakacje ledwo kto w to gra  jeszce paczki za 1023098 milionow coinsow albo za 500 fc points  dajcei tez zmiejszone ovr na  poczatku i zrobcie cos z rynkiem np na poaczatku gry zamiast dawac 600 kart 88 plus dajcie  maks 87 86 a nie ze jak ktos wydaje na ta gre polowe swojej wyplaty to juz se bedzie gral kartami 91  a chlop ktory chce sobie od tak pograc 82 i ma sie kiwac pomiedzy van dijkiem  mbappe itd 91 z temtem  

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 5 hours ago
503 Posts