Forum Discussion

Extleon's avatar
Extleon
New Novice
28 days ago
Solved

oszustów znowu widać

już drugi raz gość rozłącza przegrywany mecz  i  gra nie zalicza punktów co za d..a

• Hej Extleon​ 

Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić: https://help.ea.com/pl/help/faq/report-players-for-cheating-abuse-and-harassment/ 

Nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom na EA Forums a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania. 

Dziękujemy za współpracę! 

5 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Hej Extleon​ 

Jeśli podejrzewasz jakiegokolwiek gracza o angażowanie się w nieuczciwą rozgrywkę, zachęcamy do wykonania kroków podanych w poniższym linku, aby go zgłosić: https://help.ea.com/pl/help/faq/report-players-for-cheating-abuse-and-harassment/ 

Nie możemy podejmować żadnych czynności przeciwko takim kontom na EA Forums a posty tego typu mogą doprowadzić do nękania. 

Dziękujemy za współpracę! 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

Dzięki, że wróciłeś do nas Extleon​ Jeśli możesz, daj znać co dokładnie się pogorszyło lub zmieniło - to pomoże lepiej zrozumieć sytuację.

Jeśli chodzi o zgłoszenie gracza, nadal możesz korzystać z formularza do zgłoszenia przeciwnika, który złamał nasze zasady: https://help.ea.com/pl/help-tools/report-a-player/

Zgłoszenia są przetwarzane przez zautomatyzowane narzędzia i wysyłane do oddelegowanego zespołu w celu sprawdzenia. Nasz zespół analizuje kontekst każdego zgłoszenia przed podjęciem decyzji i sprawdza, czy jest ono zgodne z naszymi zasadami oraz rozważa, jakie działania należy podjąć.Powiadomienie o wyniku zgłoszenia, w tym informację o tym, czy firma EA podjęła działania, otrzymasz za pośrednictwem wiadomości e-mail. Ze względu na ochronę prywatności nie możemy udostępniać szczegółowych informacji na temat naszego dochodzenia ani działań podejmowanych na koncie innego gracza.Jeśli otrzymasz od nas wiadomość e-mail z informacją, że nie podjęliśmy żadnych działań w związku z Twoim zgłoszeniem, sprawa zostanie zamknięta. Wiadomość e-mail będzie zawierać informacje o tym, co należy zrobić, jeśli uważasz, że powinniśmy postąpić inaczej. 

• szuszu14x2's avatar
    szuszu14x2
    Rising Novice
    5 days ago

EA_Kalina​ pozwolę sobie odpowiedzieć, bo mnie jak zgłaszałem dokładnie to samo olaliście... i proszę nie pisać, że można zgłaszać takich graczy bo nie można. Po takim rozłączeniu z PC (jakąś kombinacją przycisków) taki gracz znika z historii mojej gry. Jakiś czas temu więc zacząłem każdego gracza zapisywać (login) i zgłaszać. Oczywiście zgłoszenia też do niczego bo jedyna opcja z wyborów jakie daliście na zgłoszenie gracza jakiego nie mam w grupie i w historii to obraźliwa nazwa gracza (a pewnie nie uwierzysz, że po ucieczce z meczu nie chcą przyjąć mojego zaproszenia). O dziwo po tamtych zgłoszeniach trochę było lepiej. Dziś ponownie odpaliłem ten Wasz badziew i pierwszy mecz 5:0 dla mnie do 45minuty. Gracz ucieka, drugi podobnie trzeci wygrał wracam do menu i co mam dziś jedną porażkę i zamiast brakujących 3ch punktów do zwycięstwa 1 ligi zostały mi dwa mecze, których nie chcę odpalać bo jak będę wygrywał to przegram. Naprawdę nie wiedziałaś, że tak robią? Czy po prostu masz to gdzieś? Gram w Fify od '97 i na PC pózniej przez PS2, PS3, PS4 i PS5 i takiego nie profesjonalizmu jak obecnie to jeszcze nie widziałem. Zamiast zabawy, zdenerwowanie na niemoc bo EA ma to gdzieś.