Forum Discussion

budyn699's avatar
budyn699
Rising Newcomer
3 months ago

Paczka z ikoną EA FC 26

Witam,

Mam pytanie do graczy którzy zakupili wersję ultimate tej gry. Czy każdy z was otrzymał paczkę z ikoną preorderu czy nie . Ja na przykład nie dostałem a każdy z moich znajomych dostał mimo że też mam edycję ultimate tej gry.

Wiecie jak ją otrzymać lub co muszę zrobić by ją otrzymać ?

7 Replies

• bstxgod's avatar
    bstxgod
    Rising Scout
    2 months ago

Jest prawdą, zrobiłeś za późno pre order więc ikony nie dostaniesz. Tylko chodziło o ikone w kwestii 26 sierpnia, reszte dostajesz po prostu za edycje ultimate, czytanie nie boli. 

• lordwz's avatar
    lordwz
    Rising Newcomer
    2 months ago

Ja nie dostałem - mówią mi że preorder zrobił po czasie co jest nieprawdą - bo dostałem za to w EA FC 25 zarówno Ikonę jak i Ewolucję - czyli to co sami piszą że otrzymają wyłącznie Ci co kupili przed 26 sierpnia 

• Ja też nie dostałem paczki . dostałem tylko pontsy i 1 miesioncu pass i to wszystko mam nadzieję że oni to naprawią bo ja za to zapłaciłem i chcę dostać wrzystko a jak nie to trzeba skargę pisać i niech oddają połowę kasy 100 euro zapłaciłem za to 

• Z tego co wiem wielu graczy nie dostało. Ja nie dostałem kompletnie nic ani pointsow ani ikony 

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.287 PostsLatest Activity: 3 months ago