jju71uove70vSeasoned Newcomer6 months agoPepsiCo x Fc26 : barkująca zawartość Dzień dobry, Dzień dobry, Zwracam się z prośbą o pomoc w sprawie braku nagrody w grze EA SPORTS FC po aktywacji kodu z promocji JOY by PepsiCo. Aktywowałem dwa kody w ramach promocji: – pierwszy kod...Show More
Recent DiscussionsHaker Gram ligę weekend a przeciwnik kontroluje tylko 1 zawodnika a resztę kontroluję komputer dzięki EA super gra. Mundial 2026 Cześć wszystkim, macie jakies info na temat aktualizacji w maju nowych reprezentacji dotyczących mundialu wiem ze nie bedzie oficjalnego mundialu w grze ale to pewne ze 30 nowych reprezentacji zostan...Trwałe usunięcie postępów. Witam, mam pytanie. Jak trwale usunąć postępy meczów w FC 26. Chmura to zapisuje do przypisanwgo mojego profilu. Chciałbym całkowicie zresetować to, że jak wejdę w tryb szybkiego meczy to wynik ostst...serwey w fifa czy ktoś wogóle wie czy da się je jeszcze odpalić bo ea mogło by raz na rok odpalać serwey albo co miesiąc inne fifa i też żeby dało się kupić fifa w ea app. bo np. mam fifa 20 i miło by się do niej ...Delay od ponad 4 miesięcy... Kupiłem grę tą pierwszy raz i już strasznie żałuję...Od ponad 4 miesięcy zmagam się z problemem losowych dropów fps oraz dealyem sięgającym nieraz nawet 4 sekund, nie ms tylko SEKUND.Próbowałem już d...