Forum Discussion

darekpiaty's avatar
darekpiaty
New Rookie
4 days ago

Połączenie

Mimo że sprawdziłem swoje położenie już kilka razy znowu mnie wywaliło. Więc nic się nie zmienia . O druga sprawą ja wiem Ronaldo nazaroo ale obrońca przebiegajacy przez piłkę gdy prowadzi ją zawodnik wyżej wymieniony to jakaś anomalia . A kolejną żecza są animacje bramkarzy przy każdym strzale finezyjnym są takie same i ręce im się wyginają tak żeby wpadła bramka . 

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej darekpiaty​ 

Jeśli mimo dobrego testu połączenia dalej dochodzi do wyrzucania z meczu, warto sprawdzić ocenę połączenia bezpośrednio z poziomu gry (nie tylko speedtest w przeglądarce). Czasem problemem nie jest prędkość, tylko chwilowa utrata pakietów albo skoki opóźnienia. Jeśli możesz, podeślij screen z oceny połączenia z gry.

Co do sytuacji z obrońcą „przebiegającym przez piłkę” czy powtarzalnych animacji bramkarz - jeśli masz możliwość, nagraj krótki klip z takiej sytuacji - łatwiej będzie ocenić, czy to błąd animacji, czy kwestia timingu / połączenia.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago
479 Posts