Forum Discussion

Quonnji's avatar
Quonnji
Rising Newcomer
2 days ago

Pomóc z FC coins i benefitami z zakupu Ultimate

Witam, sytuacja wygląda tak iż zakupiłem fife na ps5 prosto z fc25c wersja ultimate, dnia 24.09, po czym odpaliłem grę po ściągnięciu, nie otrzymałem żadnych z bonusów przyznawanych przy zakupie ultimate, jak i wyświetliło mi informacje o transferze fc coins, nie jestem w stanie teraz przypomnieć sobie czy dokończyłem była już bardzo późna godzina, a ja ze pierszy raz w życiu przechodziłem z gry na grę to nie znałem tej opcji pisze w tej sprawie czy można gdzieś zgłosić dany transfer ponownie bym go dokończyć? Lub gdzieś zgłosić by sprawdzili czy skończyłem go poprawnie? Około 2 300 000 coinsow by się przydało, dziękuję wszystkim za odpowiedzi, i pozdrawiam 

Ps zgłoszenie robiłem lecz dostałem tylko informacje o przyjęciu zgłoszenia, po sprawdzeniu ukazało się że zakończone ale 0 odpowiedzi, ponowione i nadal 0 odpowiedzi, temu byłbym bardzo wdzięczny za pomoc tutaj co robić, pozdrawiam 

No RepliesBe the first to reply

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.157 PostsLatest Activity: 6 hours ago