Lencu1New Novice3 months agoPremiera ultimate edition na pc Ea podało informacje, że na pc premiera edycji ultimate bedzie 18 wrzesnia, jednak w ea appie pokazuje mi, że mogę grać od 19 wrzesnia. Ktoś wie czemu tak jest?
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoHej Lencu1 Spróbuj wyczyscić pamięć podręczną EA app i sprawdź ponwnie czy widoczna jest poniższa informacja. Daj też znać z jakiego sklepu posiadasz zamówienie.
RiveroLFCRising Scout to EA_Kalina3 months agoNic to nie dało czyszczenie. Nadal pokazuje że gra będzie dostępna od 19 września mimo że posiadam Edycję Ultimate. kikii_47dRising Newcomer to RiveroLFC3 months agoMam tak samo
RiveroLFCRising Scout to EA_Kalina3 months agoNic to nie dało czyszczenie. Nadal pokazuje że gra będzie dostępna od 19 września mimo że posiadam Edycję Ultimate.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago337 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 2 hours ago337 Posts
Recent DiscussionsLiga ze znajomymi - online Witam serdecznie, zakupiłem razem z 4 znajomymi grę FC26. Wszyscy wykupiliśmy też ps plus , żeby móc grać razem online. Moje pytanie: Czy możemy sobie włączyć sezon np. Ligi Włoskiej i każdy będz...zacinki oraz spowolnione tempo w grze co 5 sekund Witam ja z problemem takim że gdy gram np. szybki mecz gra co pięć sekund zaczyna działać jak w slow motion tan na ok. 6sek. Pisałem do chata gbt co mam zrobić. Po wszystkich komendach które mi napis...Powiązanie konta z Twitch. Mam pewnie problem. Powiązalem konto Twitch z kontem EA i nie dostałem nagrody w EA fc 26 PS5. Coś robię nie tak ? Wszedłem na konto Ea i powiązalem z Twitch. Nagrody nie ma. Chyba że jest jakiś prob...Ea music Witam mam w prawym dolnym rogu nakładke ea music ktora przy kliknieciu RB powoduje wibrowanie pada strasznie jest to uciazliwe jak to wyrzucic Opóźnienia reakcji Kolejny raz temat powtarzany. Znowu problem przy podaniach (czasem na 3 metry nie da sie dobrze podać) oraz kwestia reakcji między tym co naciskane na padzie a tym co odzwierciedla się na grze. Opozn...