Forum Discussion

Kris_pl2601's avatar
Kris_pl2601
Newcomer
1 month ago
Solved

Problem z komentatorem

Dzień dobry mam problem z komentatorem w ea fc 26 nie słychać dźwięku komentarza w trakcie gry ustawienia zresetowałem ale i to nic nie pomogło ma ktoś jakiś pomysł ? 

• Hej Kris_pl2601​ Megy1995​ 

W sytuacji, kiedy w ogóle nie słychać dźwięku komentarza, przejdźcie w ustawienia dźwięku na konsoli. Jeśli dźwięk jest ustawiony na przestrzenny 5.1 lub 7.1 i nie macie zestawu kina domowego, nie usłyszycie komentarza, ponieważ jest on odtwarzany przez głośnik centralny. Włączcie stereo i powinno być ok. 

Dajcie znać jak poszło.

5 Replies

• Mam ten sam problem . Xbox . Kupiłem grę dla kariery ale straciłem komentarz i nie mam muzyki w menu 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 month ago

Hej Kris_pl2601​ Megy1995​ 

W sytuacji, kiedy w ogóle nie słychać dźwięku komentarza, przejdźcie w ustawienia dźwięku na konsoli. Jeśli dźwięk jest ustawiony na przestrzenny 5.1 lub 7.1 i nie macie zestawu kina domowego, nie usłyszycie komentarza, ponieważ jest on odtwarzany przez głośnik centralny. Włączcie stereo i powinno być ok. 

Dajcie znać jak poszło.

• Ja mam co jakiś czas tak, że zamiast komentarza włącza mi się cicho muzyka podczas meczu. Muszę wtedy wejść w ustawienia gry ->dźwięk i "wyłącz całą muzykę na potrzeby streamowania" wybieram WŁĄCZ. I wszystko wraca do normy.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 20 hours ago
478 Posts