Forum Discussion

Meeshkens19's avatar
Meeshkens19
Seasoned Newcomer
6 days ago
Solved

Problem ze zwrotem pieniędzy za preorder EA FC 26

Witam, ostatnio zakupiłem preordery gier EA FC 26 oraz Battlefield 6. Po czasie stwierdziłem jednak, że chcę zwrócić pierwszą z wymienionych gier. Jednakże, w historii zamówień nie widnieje opcja anulowania zamówienia przedsprzedażowego EA FC, a przy Battlefieldzie już taka opcja istnieje. Co mogę zrobić? Wysłałem już 3 zapytania do supportu i na żadne nie uzyskałem odpowiedzi.

• Niestety poprzez publiczne forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA oraz w sprawach związanych z  transakcjami.

Skontaktuj się z naszym doradcą, zaznaczając opcje wskazane w naszym poradniku. Po rozpoczęciu czatu wyjaśnij, że sprawa dotyczy zwrotu, którego nie możesz wykonać samodzielnie.

• Jeśli posiadasz kilka kont EA, upewnij się, że kontaktujesz się z doradcą z poziomu konta, na którym zostało wykonane zamówienie.

5 Replies

• Meeshkens19's avatar
    Meeshkens19
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

EA_Kalina​ 

Przy zamówieniu z EA Sports FC 26 nie widnieje taka opcja jak już wspomniałem, a w miejscu w którym powinna widnieć opcja rozmowy z doradcą po prostu jej nie ma. Dlatego napisałem tutaj, mając nadzieję, że chociaż tutaj będę miała szanse skontaktować się z kimkolwiek z supportu EA.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    6 days ago

Niestety poprzez publiczne forum nie będziemy w stanie pomóc w kwestiach związanych z kontem EA oraz w sprawach związanych z  transakcjami.

Skontaktuj się z naszym doradcą, zaznaczając opcje wskazane w naszym poradniku. Po rozpoczęciu czatu wyjaśnij, że sprawa dotyczy zwrotu, którego nie możesz wykonać samodzielnie.

• Jeśli posiadasz kilka kont EA, upewnij się, że kontaktujesz się z doradcą z poziomu konta, na którym zostało wykonane zamówienie.
  • Meeshkens19's avatar
    Meeshkens19
    Seasoned Newcomer
    6 days ago

Ale na wysłanym przeze mnie screenie w ostatniej odpowiedzi pokazałem, że u mnie nie widnieje opcja kontaktu z doradcą.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 days ago

W instrukcji, którą Ci przesłałam, jest widoczna ścieżka wyboru tematów, tak aby wyświetliła się opcja kontaktu z czatem. Czy możesz sprawdzić, czy w ten sposób uda Ci się porozmawiać z doradcą.

Dodatkowo sprawdź także czy twoja metoda płatności upoważnia Cię do zwrotu.

• W przypadku zakupu pakietu gier, w tym gier z dodatkową zawartością, wszystkie gry i zawartość zakupione w ramach pakietu muszą zostać zwrócone razem.

Niektóre edycje gier zawierające pakiety waluty wirtualnej i/lub pakiety z zawartością są wyłączone z polityki zwrotów EA.

•  
    • Zawartość do pobrania (DLC) oraz waluty w grach nie podlegają zwrotom, jeśli zostały zakupione osobno.
    • Zwrot za tę samą grę możesz uzyskać tylko dwukrotnie. Jeśli kupisz tę samą grę po raz trzeci, środki nie zostaną zwrócone ponownie.

Metody płatności niepodlegające zwrotomW przypadku niektórych metod płatności nie można się później ubiegać o zwrot. Jeśli kupisz coś za pomocą bezzwrotnej metody płatności, nie będziemy w stanie zwrócić ci pieniędzy.Przed dokonaniem zapłaty metodą płatności, w przypadku której zwroty nie są dostępne, zastanów się, czy na pewno chcesz jej użyć.Metody płatności, które uniemożliwiają zwrot, to między innymi:

Rozliczenia poprzez operatora oraz płatności gotówkowe takie jak

• Boleto Bancario
    • Konbini
    • MyCard
    • Bankowość internetowa TH / MOLPay
    • Yandex

Karty przedpłacone i vouchery takie jak

• PaySafeCard
    • Ukash
    • CashU
    • InComm Card

Inni dostawcy usług płatniczych tacy jak

• Coda Payments
    • Midasbuy
    • Xsolla
    • Devco

Żródło

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.43 PostsLatest Activity: 3 hours ago