Forum Discussion

Adamek1234gh's avatar
Adamek1234gh
Newcomer
4 days ago

Propozycja zmian w trybie kariery zawodnika

Szanowny Zespole Electronic Arts,

Chciałbym podzielić się sugestią dotyczącą systemu transferów w trybie Kariery Zawodnika.

W poprzednich edycjach gry gracze mogli najpierw poprosić o transfer, po czym kluby wyrażały zainteresowanie i składały oferty. System ten wydawał się bardziej realistyczny i wciągający, ponieważ odzwierciedlał sposób, w jaki transfery często wyglądają w prawdziwej piłce nożnej.

W obecnej wersji proces transferowy wydaje się bardziej ograniczony i mniej angażujący niż wcześniej. Wierzę, że przywrócenie wcześniejszego systemu – w którym zawodnik prosi o transfer, a kluby aktywnie się do niego zgłaszają – znacznie poprawiłoby realizm i ogólne wrażenia z gry w trybie Kariery Zawodnika.

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i ciągłą pracę nad ulepszaniem gry. Doceniam Państwa wysiłki i mam nadzieję, że ta opinia będzie pomocna przy przyszłych aktualizacjach lub edycjach.

Z poważaniem,

Adam

1 Reply

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    5 hours ago

Hej Adamek1234gh​ 

Bardzo dziękuję za poświęcony czas i tak szczegółowo opisaną sugestię. Taki konstruktywny feedback jest naprawdę wartościowy.

Choć nie mogę obiecać wprowadzenia zmian, chcę przekazać Twoją opinię do odpowiedniego zespołu, który zawsze dąży do zapewnienia graczom jak najwyższej jakości rozgrywki.  

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 4 hours ago
478 Posts