Forum Discussion

pedeTSR's avatar
pedeTSR
Seasoned Novice
1 day ago

Przerwa techniczna i wywalenie w trakcie meczu

W trakcie wyrównanego meczu gdzie szła bramka za bramkę przy wyniku 4:4 i podajrze 60 któraś minuta podczas akcji wywaliło mnie z meczu . Połączenie było ok a przez dobre 20 minut nie mogłem się zalogować do ultimate team bo pisało że serwery są nie dostępne po czym gdy mi się już udało zalogować to dostałem ostrzeżenie o rozłączeniu i oczywiście porażka .  Fc26 to na prawdę coraz większe **bleep** aż się odechciewa czekania na 27 bo pewnie będzie jeszcze gorzej zamiast dać jakąś kartę / żetony w ramach przeprosin za usterkę z waszej winy to psujecie graczom statystyki wlepiając im porażkę . Żenada 

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    1 day ago

Hej pedeTSR​ 

Rozumiem, że taka sytuacja jest bardzo frustrująca, zwłaszcza gdy mecz był wyrównany.

Jeśli po rozłączeniu przez około 20 minut nie mogłeś zalogować się do Ultimate Team i pojawiał się komunikat o niedostępnych serwerach, nie musi to oznaczać problemu z Twoim połączeniem.

Niestety z poziomu forum nie mamy możliwości cofnięcia wyniku meczu, usunięcia ostrzeżenia ani przyznania rekompensaty.

Mam nadzieję, że był to jednorazowy problem i kolejne mecze zostaną już rozliczone prawidłowo.

• Widocznie zawiodło Twoje połączenie internetowe. Może masz dynamiczne IP i po rozłączeniu dostałeś inne.