Macillo7277Newcomer4 months agoPytanko dlaczego gdy ustawiam koszulki mam w meczu cały czas te samePytanko dlaczego gdy ustawiam koszulki mam w meczu cały czas te same
Recent DiscussionsBest Team EU chapiomship scam Can someone can tell me why, winning all games and becoming EU Champion, scoring TOP still not good enough to be in he best team as striker? like why they choose the other one ? like why ...menu i klimat chęci do gry moim zdaniem menu jest zbyt ciemne co sprawia że nie chce się grać. lepiej zmienić na np. stadion logo fc 27 (to przykład na następną edycje) lub samemu zmieniać kolory ale bazą w tym menu jest np. l...Czy to prawda? Dlaczego serwer w Polsce nie ma realnego wpływu na gameplay w EA Sports FC, skoro gra i tak łączy się z serwerami meczowymi w Niemczech (Frankfurt), a pokazywany w grze ping dotyczy jedynie najbliższ...I znowu slowmontion na PC I znowu mamy delay na PC. 5 raz w tej edycji nie da sie grać, bo nie umiecie zoptymaliwać gry. 3 tygodnie był spokój, człowiek chce sobie zagrać w weekend FUT, ale niestety sie da, bo z każdego meczu...Nie dostałem wygrane bo sztelilem 3 samobójcę bramy i wygrywałem 13:5 Ja wygrywałem 13:2 i ja sztelilem sobie 3 samobójcę bramy bo się czułem źle dla przecewnika i ja zostałem wysuszony i to był mój ostatnie mecze i mi odebrało nagrody ale nie dało mi wygrane