Forum Discussion

marcelinhopele's avatar
marcelinhopele
New Rookie
3 days ago

rozłaczanie od 3 dni

wy sobie zarty stroicie czy o co wam chodzi, ze od 3 dni na pc wyrzuca z meczu kazdego, a wy nie umiecie błedu naprawic? Dodajcie drozsze paczki bo gry nie ma co patchowac

8 Replies

• Pamiętajcie o tym że My jesteśmy tylko pośrednikami, nie rozwiązujemy problemów z grą. Problem jest zgłoszony i przekazany dalej. Nic więcej nie możemy zrobić. Sam gram na pc i dzisiaj na sześć meczy, wyrzuciło mnie z czterech, także wiem jakie jest to uciążliwe.

• PanBananBartek's avatar
    PanBananBartek
    Seasoned Novice
    2 days ago

Faktycznie testowałem teraz rivals i znowu mnie wywaliło, EA nie odpisuje nic od czwartku to jest niesamowite jak ta firma ma **bleep** na graczy

• cinu161's avatar
    cinu161
    Seasoned Newcomer
    2 days ago

Jeszcze jedna aktualizacja i gra przestanie się w ogóle włączać. Każda aktualizacja dodaje nowe błędy

• RiveroLFC's avatar
    RiveroLFC
    Seasoned Traveler
    3 days ago

Czempionsy działają normalnie bez żadnych zmian ustawień itp. Wywala w rivalsach i rush. Nic nie pomoże znana ustawień na automatyczne 

• fut champions wlasnie dziala normalnie (nie zagralem jeszcze do drugiej połowy), reszta trybow wyrzuca do menu

• Rozwiązałem problem: dzięki zagranicznym forum znalazłem rozwiązanie, ustawienia graficzne muszą być na ustawieniach fabrycznych czyli automatyczne dzięki temu rozegrałem juz prawie cale FUT champions bez jakiegokolwiek rozłączania. Oczywiście EA nie miało zamiaru pomóc.

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.219 PostsLatest Activity: 14 minutes ago