marcelinhopele
3 days agoNew Rookie
rozłaczanie od 3 dni
wy sobie zarty stroicie czy o co wam chodzi, ze od 3 dni na pc wyrzuca z meczu kazdego, a wy nie umiecie błedu naprawic? Dodajcie drozsze paczki bo gry nie ma co patchowac
wy sobie zarty stroicie czy o co wam chodzi, ze od 3 dni na pc wyrzuca z meczu kazdego, a wy nie umiecie błedu naprawic? Dodajcie drozsze paczki bo gry nie ma co patchowac
Pamiętajcie o tym że My jesteśmy tylko pośrednikami, nie rozwiązujemy problemów z grą. Problem jest zgłoszony i przekazany dalej. Nic więcej nie możemy zrobić. Sam gram na pc i dzisiaj na sześć meczy, wyrzuciło mnie z czterech, także wiem jakie jest to uciążliwe.
Faktycznie testowałem teraz rivals i znowu mnie wywaliło, EA nie odpisuje nic od czwartku to jest niesamowite jak ta firma ma **bleep** na graczy
Jeszcze jedna aktualizacja i gra przestanie się w ogóle włączać. Każda aktualizacja dodaje nowe błędy
Czempionsy działają normalnie bez żadnych zmian ustawień itp. Wywala w rivalsach i rush. Nic nie pomoże znana ustawień na automatyczne
SB dziala tez normalnie problem to tylko online jest rivalsy, kluby i rush
SB tez grałem pare meczy i też było git
fut champions wlasnie dziala normalnie (nie zagralem jeszcze do drugiej połowy), reszta trybow wyrzuca do menu
Rozwiązałem problem: dzięki zagranicznym forum znalazłem rozwiązanie, ustawienia graficzne muszą być na ustawieniach fabrycznych czyli automatyczne dzięki temu rozegrałem juz prawie cale FUT champions bez jakiegokolwiek rozłączania. Oczywiście EA nie miało zamiaru pomóc.