Forum Discussion

FUTPride's avatar
FUTPride
Newcomer
5 hours ago

rzekomy handel monetami i ban czyli bujda EAsports

w ostatnim czasie Easports zablokowało dostęp do rynku transferowego za rzekomy handel monetami, problem polega na tym żę nigdy w życiu nie kupiłem monet. Konto zostało mi zbanowane bezpodstawnie a kontakt z EAhelp polega na tym że ja robie odwołania a oni wklejają mi ta sama regułkę. Gram w fife od 00/ 01 r czyli bedzie juz trochę lat, przeszedłem z PC przez ps3 ps4 i ps5, gra kupowana co roku a teraz sprawił ten ban to że nie kupie już jej. przejde do konkurencji lub bede grał w stare tytuły a nie dam zarobić komuś któ bezpodstawnie i całkowicie błednie oskażył mnie o cos czego nie zrobiłem. Gram w fut, codziennie wieczorkiem jako odstresowanie po całym dniu, gram w fur ale jak już to w squad battles bo nie mam PS plusa wykupione by grać z innymi graczami. Czy EA myśli że jestem skończonym debilem by kupować COinsy tylko po to by mieć lepszy zespół na grę z PC? PRzecież to mija sie z celem, mogliby to sprawdzić ale uja tam same boty są i jak sie czegoś uczepią to mozesz do usranej śmierci sie z nimi przepychać. PRawda jest taka że ta gra jest gorsza od kazdej poprzedniej z roku na rok, ale po bezpodstawnym banie na rynek transferowy nie mma po co w fut dalej grać, nie kupię nowej gry dla zasady, moi znajomi też  bo usłyszeli co sie stało i tak oto sami sobie błedami strzelają w kolano. Tymczasem wóce do 15 czy 19 gdzie gra w karierę była wciągająca, a Ja z FC zegnam sie na zawsze 

No RepliesBe the first to reply