Forum Discussion
Hej ciumeeek10
Na ten moment możesz wypróbować kilka rzeczy:
Wejdź w folder C:\Użytkownicy\Nazwa_użytkownika\AppData\Local\EA SPORTS FC 26 (AppData jest folderem ukrytuym) i otwórz plik fcsetup.ini. Zmień wartości: WAITFORVSYNC na 0, MAX_FRAME_RATE oraz TARGET_FRAME_RATE na 165, a DYNAMIC_RESOLUTION na 0. Zapisz plik i ustaw go jako tylko do odczytu (prawy przycisk myszy > właściwości).
W samej grze wyłącz tłum i włosy, a w panelu sterowania karty graficznej ustaw tryb „preferuj maksymalną wydajność”.
Warto tez sprawdzić kilka poprzednich wersji sterownika twojej karty graficznej.
- pawczak994 months agoRising Adventurer
EA_Kalina dobrze wiesz, że to nic nie daje, wielu ludzi zgłasza ten problem i jest to problem w grze, ale nic z tym nie robicie bo macie nas w **bleep**.
- cinu1613 months agoRising Rookie
Czy Wy macie zamiar w ogóle tą grę naprawić? Od premiery gry istnieje problem, który uniemożliwia grę, a Wy cały czas macie to w **bleep**
- Shad0w21_213 months agoRising Novice
nic to nie daje weźcie sie do roboty bo od tego jesteście od premiery macie ten problem i ciągle wciskacie ludziom żeby zmieniać coś w plikach co chwile mam mecz gdzie mam spadki do 10 fps w 2 połowie ogarnijcie się i bierzcie się do roboty
Rozumiem, że po prostu olaliście temat? Gra sprzedana, kasa policzona to po co teraz naprawiać podstawowe błędy. Skoro frajerzy po raz kolejny kupili grę to niech się teraz męczą
- EA_Kalina3 months ago
Community Manager
W przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj.
Jaja sobie robicie? Na ciul ta ankieta? Wypełniłem ją dawno temu. Od dwóch miesięcy wszyscy Wam piszą co nie działa, a Wy nadal to olewacie