ciumeeek10Seasoned Newcomer10 months agoSpadek do 10kl/s PR.ez cała drugą połowę meczu. Czy ktoś poradził sobie z lagami podczas całej drugiej połowy? Nie chodzi mi o chwilowe spadki fps na początku drugiej połowy meczu lecz, gdy 1 połowa chodź płynnie i bez zarzutów, a cała 2 połowa je...Show More
EA_KalinaCommunity Manager10 months agoW przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj.
cinu161Rising Rookie to EA_Kalina10 months agoJaja sobie robicie? Na ciul ta ankieta? Wypełniłem ją dawno temu. Od dwóch miesięcy wszyscy Wam piszą co nie działa, a Wy nadal to olewacie
pawczak99Seasoned Adventurer to cinu16110 months agoZgadzam się, ta ankieta to żart, powinni oddać ludziom hajs za niedziałający produkt!
pawczak99Seasoned Adventurer to cinu16110 months agoZgadzam się, ta ankieta to żart, powinni oddać ludziom hajs za niedziałający produkt!
Recent DiscussionsProblem w zdobyciu trofeum wszyscy na ścieżce premium ps4 Witam przy nowym wyzwaniu wielki final wpadl mi tylko jeden puchar za zwykla przepustke a za ta premium nie czy jest mozliwosc kupna przepustki czy to.jest problem.po stronie serwera ? Pozdrawiam Szukamy chętnych do sparingów 2v2.. login czajo86 info prv J/w Blokada Football Soccer Cześć, w połowie sierpnia dostałem perm bana na Football Soccer z powodu Oszukiwania, myślałem początkowo że to błąd bo wiele ludzi zgłaszało że dostali losowe bany, napisalem kilka odwołań i ciągle...Zablokowany rynek transferowy i konfiskata monet Witam. Udało mi się znaleźć sposób i zarobiłem dużo monet podczas eventu futties. Wszystko robiłem uczciwie. Najpierw EA zabrała mi 6 milionów a gdy złożyłem 3 odwołania i dalej trochę handlowałem z...Rozpatrywanie bana na rynek transferowy. Ogólnie to nie siedzę na żadnych forach tutaj też zajrzałem może dwa lub trzy razy w życiu ale to co się wydarzyło ostatnio w FUT mnie zgniotło a dobiło "profesjonalne rozwiązanie problemu przez wykw...