ciumeeek10Seasoned Newcomer4 months agoSpadek do 10kl/s PR.ez cała drugą połowę meczu. Czy ktoś poradził sobie z lagami podczas całej drugiej połowy? Nie chodzi mi o chwilowe spadki fps na początku drugiej połowy meczu lecz, gdy 1 połowa chodź płynnie i bez zarzutów, a cała 2 połowa je...Show More
EA_KalinaCommunity Manager3 months agoW przypadku utrzymujących się problemów, nasz zespół chciałby zebrać dodatkowe informacje. Proszę wypełnij ankietę, którą zamieściliśmy tutaj.
cinu161Rising Rookie to EA_Kalina3 months agoJaja sobie robicie? Na ciul ta ankieta? Wypełniłem ją dawno temu. Od dwóch miesięcy wszyscy Wam piszą co nie działa, a Wy nadal to olewacie
pawczak99Rising Adventurer to cinu1613 months agoZgadzam się, ta ankieta to żart, powinni oddać ludziom hajs za niedziałający produkt!
pawczak99Rising Adventurer to cinu1613 months agoZgadzam się, ta ankieta to żart, powinni oddać ludziom hajs za niedziałający produkt!
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago478 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago478 Posts
Recent DiscussionsPołączenie Mimo że sprawdziłem swoje położenie już kilka razy znowu mnie wywaliło. Więc nic się nie zmienia . O druga sprawą ja wiem Ronaldo nazaroo ale obrońca przebiegajacy przez piłkę gdy prowadzi ją zawodni...Propozycja zmian w trybie kariery zawodnika Szanowny Zespole Electronic Arts, Chciałbym podzielić się sugestią dotyczącą systemu transferów w trybie Kariery Zawodnika. W poprzednich edycjach gry gracze mogli najpierw poprosić o transfer, ...Nie dostałem bana Ale mój post z zasadniczymi pytaniami wyparował, ciekawe nie? To kolejne pytanie. Wszechmogący z tej strony twierdzą że w grze online jest dopuszczalne 100ms opóźnienia. Serio grając z takim który ma...Wszystkie ciekawostki Jakie trzeba mieć zdolności aby.... Każda piłka spadała pod nogi przeciwnika? Z rykoszetu, przebitki, główki i całej reszty wszystkich możliwych odbić? Jaki pilkarz robi najpierw trzy metry do przodu...Żetony swap Pytanie?Chodzi o to, że słabsi gracze, którzy nie mają odblokowanych mistrzostw, nie są w stanie fizycznie zdobyć 2 żetonów swap, podczas gdy pozostałe 18 żetonów jest dostępne dla wszystkich.Pytanie...