Forum Discussion

pawczak99's avatar
pawczak99
New Adventurer
13 days ago

Spadki FPS

Gra ma dwa miesiące, a WY nie potraficie przyznać się, że wydaliście wadliwy produkt. Nadal nie został naprawiony problem spadków FPS po przerywnikach filmowych, powinniśmy dostać zwrot pieniędzy, ale wiadomo, ze to się nie stanie bo jesteście OBRZYDLIWI. 

Problem dotyczy braku kompatybilności waszego produktu z kartami graficznymi 4GB. Dodatkowo gra sama decyduje, czy jest włączony V-sync, czy nie, gdyż ustawienie to potrafi się automatycznie zmienić w waszej "wspaniałej" grze.

Ogarniecie się w końcu EA_Kalina​  EA_Kuba​? Czy nadal będziecie udawać, że nic się nie dzieje? Potrafiliście mi zablokować 2 posty za to, że użyłem przekleństw, ale do zrobienia czegoś jesteście ostatni. Nasza frustracja się z nas po prostu wylewa, bo niektórzy wydali swoje oszczędności, zeby pograć w grę, która nie działa!!!!!

Jedynym racjonalnym zachowaniem z Waszej strony byłaby akcja zwrotu pieniędzy dla ludzi, którym nie działa gra tak jak powinna. Mogę Wam nagrać klip z gry oraz przedstawić plik DxDiag jako podstawę do zwrotu...

No RepliesBe the first to reply

Featured Places

Node avatar for FC 26 Dyskusja ogólna

FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 3 hours ago
323 Posts