Forum Discussion

Michal3105's avatar
Michal3105
Seasoned Novice
2 days ago

Stare edycję fifa

Mam proste pytanie i prośbę dlaczego nie zostawicie w sprzedaży cyfrowej starych edycji FIFA bo mnie chwyta nostalgia a nie mam zamiaru specjalnie kupować PS4/5 żeby zagrać w np. FIFA 18 itp. bo to że serwery są wyłączone nic nie zmienia bo przez to że nie ma starych edycji na ea app nie mogę praktycznie ich zdobyć ponieważ nie mam zamiaru okradać EA i kupować klucze lub z pirackich stron. Więc proszę o przywrócenie starych edycji FIFA by każdy mógł w nie zagrać bo jeżeli chodzi o pieniądze to i tak EA zarobi bo wystarczy je wrzucić za 30zł itp. bo usuwacie je gdy wyłączycie serwery a sprzedaż cyfrowych wersji raczej nic nie kosztuje

BARDZO PROSZĘ O ROZPATSZENIE MOJEJ PROŚBY I POINFORMOWANIE MNIE O DECYZJI 

@EA

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    18 hours ago

Hej Michal3105​ 

Rozumiem ten temat - sporo osób wraca do starszych odsłon z sentymentu.

Na ten moment nie ma informacji o przywróceniu ich do sprzedaży, ale dzięki za podzielenie się opinią - takie głosy są ważne i pomagają pokazać, że jest zainteresowanie starszymi tytułami.

• Michal3105's avatar
    Michal3105
    Seasoned Novice
    13 hours ago

EA_Kalina​ 

Posłuchaj ja nie do końca wiem co daje pisanie na tej platformie ale mam nadzieję że to że tu piszę coś zmieni bo uważam że to nie jest zły pomysł wystarczy poprostu wrzucić stare edycję do EA app bo nwm (nie wiem) jak to działa na ps5/4 itp. konsole ale to nie problem i tak hajs sam będzie wlatywał i koniec z większością  piratów z tych edycji bo wywalenie np. 30zł na starą edycję fify to mały hajs ale cena zależy od fify bo np. 13 słabo by się sprzedawała za aż 30zł tylko np. 13zł. Poprostu to nie problem a EA zarobi cyfrowe wersję nic nie kosztują bo to tylko trzeba kod wygenerować i też nie ważne ile osób to kupi tylko chodzi o możliwość tego kupienia bo naprawdę w tych czasach ciężko o nietknięty kod na pc w opisie napisane serwery wyłączone albo znaczek jakiś żeby nikt nie marudził o to że nie wiedział że serwery wyłączone...

Nwm czy jest tu pv ale jak tak to możemy to tam omówić bo ja mam wielką nadzieję że to co pisze na szansę coś zmienić , dodać a ty chyba możesz ten pomysł przekazać wyżej lub dalej i jakoś tego też dopilnować mam nadzieję

Czekam na odpowiedź i pozdrawiam