Forum Discussion

hukop6678's avatar
hukop6678
Seasoned Newcomer
1 day ago

Ta firma to żart

Siemanko,

naprawdę ta firma to jest jakiś nieśmieszny żart, nawet nie wiem od czego zacząć, hmm może od tego że trzeba ta gre resetować co chwilę bo menu się wiesza cały czas... dzisiaj odebrałem nagrody za dr i oczywiście żetony poszły się... ponieważ limit wykorzystany(te limity to też jest jakaś paranoja, limity na mecze, na żetony, a mamy koniec gry... już nawet pomijając koniec gry, kupujesz grę i masz limity no ja pie.... XDDED) no i oczywiście żadnej informacji czy przejdą na następną pulę czy przepadną, nic bo po co, przecież lepiej denerwować graczy a jeszcze te pachołki zrobili koniec zadań związanych z żetonami o tej samej porze co odnowienie się nowego limitu, więc jak niechcący nawet zrobiłeś zadanie i chciałbyś odebrać nawet po resecie to nie możesz bo rowno w tym samym czasie się resetują żetony i kończą zadania xDDDD przecież to jest jakaś paranoja i pewnie rekompensaty nie będzie bo po co, lepiej dać w umierającej już edycji wszędzie limity i paczki wszystkie niewymienne bo przecież praktycznie wszystko w tej grze jest niewymienne... nawet za jakies glupie zadania zrobione przypadkiem dostaje się najgorsza złota paczkę i oczywiscie niewymienna, jak glupie i proste zadanie to okay slabs paczka ale chociaż wymienna... i tak że nich nic nie leci, przecież cały rok nic nie trafiłem z tej z podglądem... wszystko niemienne żeby się czasem z dobrobytu nie poprzewracalo... Ta gra jest tak zepsuta, ale to tak zepsuta że to przeklenstw na to by braklo, na każdym kroku jak w to gram mam wrażenie że gra robi mi na złość, a to już jest chore i tak nie powinno być... ta firma na każdym kroku popełnia tak karygodne błędy że to jest nie do pojęcia... zrobiłeś sbc które miało nie wyjść bo było błędem? To zostawimy ci to co trafiłeś i w ramach rekompensaty masz i zrób sobie jeszcze raz ale teraz naprawione... a może jednak nie zrobiłeś no to coz, przykro nam, w ramach rekompensaty nie dostaniesz nic, nie obchodzi nas to że to nasz błąd...  to jak niekompetentna jest ta firma i jak żałosna i jakie to jest przykre że oni się już nawet nie kryją że graczy to mają daleko w... wypuszczają co roku grę która powinna być tylko aktualizacja zwłaszcza że po 2 tygodniach wywracają ja do góry nogami kolejnymi aktualizacjami i nie gramy w to co wychodzi, gramy w kilkanaście edycji w roku, to jest przerażające że w tej grze płacisz za paczkę prawdziwymi pieniędzmi, a dostajesz niewymienna zawartość... to jest chore, naprawdę to jest mogę śmiało stwierdzić najgorsza i najbardziej toksyczna firma na świecie, oni nawet wiedząc jaka jest społeczność w tej grze jak w końcu każdy myślał że przy remisie jak chłop wyjdzie w 120 dostaniesz zwycięstwo to oni zrobili jakieś chore zasady że musi wyjść przez menu, a społeczność w tej grze jest taka że oni z gniazdka konsolek potrafią wyłączyć jak do pustej bramki piłka leci... a i jeszcze znając ta społeczność ta firma potrafi dodać daba z powrotem do gry żeby ludzi przy tej grze i przy tej społeczności jeszcze bardziej z równowagi wyprowadzac, przecież to musi być specjalnie robione bo to nie ma innego wyjaśnienia, to jest naprawdę chore, straszne i żałosne... Dziękuję i pozdrawiam, niech ktoś w końcu wypuści grę piłkarska bo w ten hokej od kilku lat to się grać nie da....

2 Replies