Event TOTY najzwyczajniej w świecie pod względem trafialności wrócił do "normalności". Kto gra od FUTa 13, 14 itd myślę, że rozumie o co mi chodzi. Anomalią natomiast był zeszły rok, gdzie niskim nakładem można było trafić łatwo kartę TOTY, sam w zeszłym roku trafiłem 6 (Berger x2, Grimaldo, Salah, James, Martinez), gdzie wcześniej od FUT 13-24 łącznie trafiłem 2...KdB Fifa 19 oraz Davies Fifa 21. Martwi natomiast mnie kwestia inna, że aktualnie te karty TOTY przez role i małą ilość srebrnych playstyli za 2 miesiące część będzie już poza pierwszą XI. Więc rozumiem jakby je było ciężķo tak trafić gdyby te karty były jak kiedyś, że nawet TOTSy nie były lepsze i grało się nimi do końca gry, aktualnie jeśli EA chce wystawiać takie karty, którymi się pogra około miesiąc/dwa to ja osobiście trochę nie rozumiem po co zakręcać tak ten kurek po czym dajesz Icon swapy gdzie do zgarnięcia jest R9 za darmo... od kilkunastu lat gramy z kumplami w tą serię, cała nasza 3 cisnęła zawsze mocno Fut Champions od Fify 17, aktualnie każdy z nas zagrał po 1 lidze weekendowej w tym roku po czym odpuścił temat.. a po akcji na TOTY obydwoje nie czują motywacji by grać przed TOTSami. Ja sam miałem przerwę w okresie październik-grudzień i po samym evencie TOTY czuję jedynie zmęczenie.