jordan3456189Newcomer11 months agoWebapp ea fc 26 wczesny dostęp Witam, do kiedy będzie aktywny wczesny dostęp w aplikacji webapp dla gry ea fc 26. W poprzednich edycjach trzeba było zalogować się do grudnia, czy w tej edycji coś się zmieni? Pozdrawiam
EA_KalinaCommunity Manager11 months agoHej jordan3456189 Na ten moment nie posiadam jeszcze tej informacji.
Recent Discussionsuznawanie ikon i hero dlaczego nie mówicie czemu nie ma jakieś ikony w grze np. chciał za dużo pieniędzy itp. bo np. romario był w fifa 14 i znika mam pytanie czemu albo pare innych ikon jak overmars valderrama czy lehman...Przerwa techniczna - EA SPORTS FC 26 Zaplanowaliśmy przerwę techniczną, która odbędzie się 12 sierpnia w godzinach 08:00-10:30 UTC. W tym czasie: możesz zostać rozłączony z grą, dostęp do usług online może być czasowo niedostępn...Ranking Ranking w UT nie wyświetla nic, ani w zarobkach meczowych, zysku na rynku, najlepszy skład, jak to naprawić Co sądzicie na temat całego EA I TEJ FC26? Co sądzicie na temat błędów gry fc 26? Na bezradność pomocy technicznej ? I zamulonej mechaniki i płynności gry? Wyolbrzymionych cyfrach na kartach które nic nie wnoszą tylko bawią się w pseudo cen...Przerwa techniczna i wywalenie w trakcie meczu W trakcie wyrównanego meczu gdzie szła bramka za bramkę przy wyniku 4:4 i podajrze 60 któraś minuta podczas akcji wywaliło mnie z meczu . Połączenie było ok a przez dobre 20 minut nie mogłem się zalo...