jordan3456189Newcomer6 months agoWebapp ea fc 26 wczesny dostęp Witam, do kiedy będzie aktywny wczesny dostęp w aplikacji webapp dla gry ea fc 26. W poprzednich edycjach trzeba było zalogować się do grudnia, czy w tej edycji coś się zmieni? Pozdrawiam
EA_KalinaCommunity Manager6 months agoHej jordan3456189 Na ten moment nie posiadam jeszcze tej informacji.
Featured PlacesFC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago478 Posts
FC 26 Dyskusja ogólna Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.Latest Activity: 21 hours ago478 Posts
Recent DiscussionsPołączenie Mimo że sprawdziłem swoje położenie już kilka razy znowu mnie wywaliło. Więc nic się nie zmienia . O druga sprawą ja wiem Ronaldo nazaroo ale obrońca przebiegajacy przez piłkę gdy prowadzi ją zawodni...Propozycja zmian w trybie kariery zawodnika Szanowny Zespole Electronic Arts, Chciałbym podzielić się sugestią dotyczącą systemu transferów w trybie Kariery Zawodnika. W poprzednich edycjach gry gracze mogli najpierw poprosić o transfer, ...Nie dostałem bana Ale mój post z zasadniczymi pytaniami wyparował, ciekawe nie? To kolejne pytanie. Wszechmogący z tej strony twierdzą że w grze online jest dopuszczalne 100ms opóźnienia. Serio grając z takim który ma...Wszystkie ciekawostki Jakie trzeba mieć zdolności aby.... Każda piłka spadała pod nogi przeciwnika? Z rykoszetu, przebitki, główki i całej reszty wszystkich możliwych odbić? Jaki pilkarz robi najpierw trzy metry do przodu...Żetony swap Pytanie?Chodzi o to, że słabsi gracze, którzy nie mają odblokowanych mistrzostw, nie są w stanie fizycznie zdobyć 2 żetonów swap, podczas gdy pozostałe 18 żetonów jest dostępne dla wszystkich.Pytanie...