paantekNewcomer6 months agoWyzwanieMam nieodebrane wyzwanie a nie widac go i nie mogę odebrać w Fc Objectives Edit: Moved thread to Polish language FC 22 forums. -CM
Recent DiscussionsJak to naprawić Cześć wie ktoś może jak naprawić błąd z nie zaliczeniem zadania w FC 26 bo zrobiłem tą ewolucje potrzebną do odblokowania rynku transferowego i zadanie pokazuje że jest nie zaliczone Z góry dzięki z...Delay od ponad 4 miesięcy... Kupiłem grę tą pierwszy raz i już strasznie żałuję...Od ponad 4 miesięcy zmagam się z problemem losowych dropów fps oraz dealyem sięgającym nieraz nawet 4 sekund, nie ms tylko SEKUND.Próbowałem już d...Mail od Premierleague odnośnie subskrypcji w fc 26 Witam, dostałem maila rzekomo od premier league, a w nim "W sezonie 2025/26 subskrybowałeś kanał premier league podczas gry w EA Sport FC 26, ale nie mieliśmy jeszcze okazji należnie przedstawić ci w...Jak grać w turniej The World’s Game w EA SPORTS FC™ 26 The World’s Game to tryb turniejowy w EA SPORTS FC™, umożliwiający rozegranie pełnego międzynarodowego turnieju reprezentacjami narodowymi. Dowiedz się, jak rozpocząć turniej, wybrać drużynę i rywali...Jak zdobyć nagrodę za zalogowanie z Festiwalu Futbolu w EA SPORTS FC™ 26? Podczas Festiwalu Futbolu w EA SPORTS FC™ 26 możesz zdobyć specjalne nagrody Ultimate Team™. Zaloguj się do EA SPORTS FC™ 26 między 5 czerwca 2026 roku a 24 lipca 2026 roku, aby zdobyć Ikonę Pelégo F...