Forum Discussion

SwistiiPL's avatar
SwistiiPL
Seasoned Novice
4 days ago

Zwrot pieniędzy za grę

Kupiłem grę w pre-orderze i przez glitche, problemy i wasz brak kompetencji do produkowania gier nie skorzystałem w żaden sposób z tego przywileju.  Także chciałbym, prosić o kontakt poprzez czat, ponieważ chce zwrócić grę z kilku względów:

1. Gra nie spełniała oczekiwać oraz gwarancji odnośnie wymaganego sprzętu. 
  2. Gra nie działała sprawnie tak jak powinna i zapewnione było
  3. Gracze z innych platform niż PC mają teraz przewagę nad innymi
  4. Towar sprzedany jest wadliwy i nie nadaje się do użytkowania

Proszę o kontakt, ponieważ zgodnie z prawem konsumenta mam prawo do zwrócenia towaru. Chciałbym aby odebrano mi dostęp klucza na moim profilu i zwrócono pieniądze na konto, bo to tylko i wyłącznie wyrzucanie dużych pieniędzy za grę w błoto przez wasz brak profesjonalizmu.

Zrobiliście aktualizacje, nic to nie dało dalej gra nie jest w żadnym stopniu grywalna. Dałem szanse próbowałem zmieniać ustawienia grafiki na niższe chodź nie powinno to być wymagane na moim komputerze dalej nic.  30h w grze i co z tego jak to tylko próba jej naprawienia, która skończyła się tylko stratą czasu i chęci do współpracy z wami. Ludzie piszą o problemie od ponad 2 tygodni i nic z tym nie robicie ludzie gdzie jest wasz wstyd. 

Proszę o kontakt i mam nadzieję, że moja prośba o zwrot będzie rozpatrzona szybko i pozytywnie, bo takie są moje prawa według kodeksu.

Z poważaniem i szacunkiem chodź nie wiem czy warto... 

SwistiiPL

1 Reply

About FC 26 Dyskusja ogólna

Dyskutuj o najnowszych wiadomościach i informacjach o grze EA SPORTS FC™ 26 na forach społeczności.157 PostsLatest Activity: 8 hours ago