Forum Discussion

Kris899G's avatar
Kris899G
Seasoned Novice
2 months ago

Analizowanie rezultatu meczu EA FC 26

Mam problem z ea fc 26, wywala grę i piszę mi, że rezultat meczu jest analizowany i wywala mnie do menu FUT-a, nie zalicza mi ani porażki ani wygranej, tak jakby tego meczu nie było, da się coś z tym zrobić, albo gdzie leży problem??

20 Replies

• cookavsky's avatar
    cookavsky
    New Vanguard
    2 months ago

Sprawdź, czy w EA App masz nakładkę włączoną, jeśli nie. Włącz ją i spróbuj.

• dziubatoziomal's avatar
    dziubatoziomal
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Mam włączoną, przez dwa mecze było w porządku przy kolejnym znowu to samo….

• Maziarek439's avatar
    Maziarek439
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

Po aktualizacji nie mogę normalnie grać w grę. Po włączeniu meczu w różnych minutach meczu (1-80min) wyrzuca mnie z rozgrywki ( utracono połączenie z przeciwnikiem). Dzieje się to w każdym typie rozgrywki Ulitmate Team.  Proszę o pomoc FC 26 na PC jest aktualnie nie grywalna. 

[Moved to FC 26 PL. Please review our guidelines regarding language posts - CM]

• gaciorz19's avatar
    gaciorz19
    Rising Newcomer
    2 months ago

Tragedia ta gra jest niegrywalna 5 meczów pod rząd mnie wywaliło w ten sam sposób. EA żądam uznania meczów jako wygrane, szkoda mojego czasu

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Najnowsza aktualizacja FC 26 v1.1.2 rozwiązała problem z rozłączeniami podczas meczów online, który występował u części graczy na PC. Upewnijcie się, proszę, że macie zainstalowaną najnowszą wersję gry.

• L2P_Wojti's avatar
    L2P_Wojti
    Seasoned Newcomer
    2 months ago

dalej nie działa jakby ktoś pytał 

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

L2P_Wojti​ Proszę  przetestuj grę z nowym aktywnym składem. Przejdź do Web App lub Companion i utwórz zupełnie nowy skład. Nie edytuj już istniejącego,ale dodaj do listy składów nowy i ustaw jako aktywny. Usuń także dotychczasowe taktyki i dodaj 1 nową. Zalecam także zmienić obecną formację i stroje zawodników. 

• Nie sprzedawaj zawodników z poprzedniego składu 
    • Do nowego składu nie przypisuj zawodników, którzy byli w poprzednim składzie ani kart specjalnych np. EVO

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 60 minutes ago
969 Posts