Forum Discussion

Merg255's avatar
Merg255
Rising Newcomer
23 days ago
Solved

Błąd w odpaleniu i ponownym pobraniu

Fc26 nie odpala się na konsoli ps4. Odinstalowałem grę i probuje zainstalować ponownie i za kazdym razem wyskakuje bład gre mam na płycie dla sprecyzowania co zrobic

• Hej Merg255​ 

Na początek spróbuj proszę wykonać poniższe kroki:

• Zrób tzw. zimny restart konsoli – wyłącz PS4 całkowicie, odłącz ją od prądu na ok. 1 minutę, potem włącz ponownie.
    • Sprawdź, czy masz wystarczająco wolnego miejsca na dysku (najlepiej kilka–kilkanaście GB zapasu ponad wymagania gry).
    • Wyjmij płytę, uruchom konsolę bez niej, a dopiero po pełnym starcie włóż płytę i spróbuj instalacji ponownie.

Jeśli błąd nadal się pojawi, podaj proszę dokładną treść komunikatu błędu lub kod, który wyświetla się na PS4 – to pomoże sprawdzić, co dokładnie blokuje instalację.

3 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    22 days ago

Hej Merg255​ 

Na początek spróbuj proszę wykonać poniższe kroki:

• Zrób tzw. zimny restart konsoli – wyłącz PS4 całkowicie, odłącz ją od prądu na ok. 1 minutę, potem włącz ponownie.
    • Sprawdź, czy masz wystarczająco wolnego miejsca na dysku (najlepiej kilka–kilkanaście GB zapasu ponad wymagania gry).
    • Wyjmij płytę, uruchom konsolę bez niej, a dopiero po pełnym starcie włóż płytę i spróbuj instalacji ponownie.

Jeśli błąd nadal się pojawi, podaj proszę dokładną treść komunikatu błędu lub kod, który wyświetla się na PS4 – to pomoże sprawdzić, co dokładnie blokuje instalację.

• Merg255's avatar
    Merg255
    Rising Newcomer
    8 days ago

Czesc 

Dalej niestety mam problem gra się zainstalowala i moglem przez tydzien pograc lecz dzisiaj znow jak probuje ja odpalic wyłącza sie ps co zrobic?

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 5 hours ago
1,301 Posts