Blokowanie rynku graczom.
Co to jest że blokujecie użytkownikom rynek. Jakim prawem coś takiego ma miejsce. Poświęcam dwa dni życia po robocie aby porobić stos bezsensownych misji aby finalnie dowiedzieć się, że i tak nie będę mógł kupić na rynku jakichkolwiek kart przez następne 2 dni. K**wa ta gra to żart jest jakiś. Jakieś kompletnie niekompetentne osoby tworzyły tą grę. Jestem skazany na przegrywanie meczy, już któryś raz mnie ogrywają w "rivelsach" tylko i wyłącznie z tego względu że mają lepsze karty, ogrywają mnie tempem i statystykami lepszymi. Legendę dało najgorszą jaką się da, za startowe 2000 fifa pointsów nic nie poleciało. Ta gra z roku na rok to coraz większy tragizm. Szkoda mi słów normalnie, ta gra jest tak irytująca że musiałem odpalić forum i się wyżalić na tą paranoje która się dzieje w tej grze. Szczerze odechciało mi się w to grać. Kupiłem ea pro na miesiąc z myślą o dalszym zakupie fizycznej wersji gry, jakby faktycznie przyjemnie mi się w to grało, ale widzę że zaraz to odinstaluje. Szkoda mojego czasu na coś takiego. 60 tysięcy monet i żebym nie mógł nic zrobić przez jakieś głupie wymysły. Tragedia.