3NELTUSeasoned Newcomer9 months agoBrak możliwości kupienia ewolucjiW zakładce ewolucję , mimo że ewolucja jest już dostępna, nie wyświetla mi się możliwości zakupu ewolucji Iskra Środka Pola
Recent Discussionswyalanie podczas proby zalogowania sie do ea mam taki problem który raz jest raz go nie ma gdzie wchodząc do gry logując się do ea w fc 26 automatycznie mnie wyrzuca nie wiem jak to nawet naprawić szukałem wiele odpowiedzi ale nie skutecznie Brak możliwości ukończenia „Ukończ ewolucję podstaw” Cześć, mam problem z dostępem do rynku transferowego. Mianowicie nie mam ewolucji do wykonania „Ukończ ewolucję podstaw”. Chyba że ja coś pominąłem, więc dodam zdjęcia. Prosiłbym o przywrócenie możl...Tor przeszkód wywala z ultimate po zakończonym meczu Od dwóch dni ciągle to samo. Po końcowym gwizdku komunikat, że serwer nie może przetworzyć i wywala mnie z ultimate. Pozostałe tryby online offline bez problemów Kariera Dziś w fc26 w trybie kariera menadżer doszło do błędu z przedłużaniem kontraktu proponują strasznie wysokie kwoty, przez to odchodzą mi zawodnicy EA Sports FC 26 nie włącza się Witam, Od 2 dni mam problem gdy chcę wejść do gry to pokazuje się uruchamianie gry zamyka się okno i wraca mnie na EA app. Próbowałem wszelakich rzeczy nic nie działa. Próbowałem reinstall antiche...