3NELTUSeasoned Newcomer9 months agoBrak możliwości kupienia ewolucjiW zakładce ewolucję , mimo że ewolucja jest już dostępna, nie wyświetla mi się możliwości zakupu ewolucji Iskra Środka Pola
Recent DiscussionsProblem z ultimate team Witam mam problem z fc26 na PS4 mianowicie przy grze w ultimate team znajduje mi przeciwnika wybieram strój wszystko elegancko ładnie i podczas pokazywania składu przeciwnika wyskakuje komunikat że u...Brak możliwości ukończenia „Ukończ ewolucję podstaw” Cześć, mam problem z dostępem do rynku transferowego. Mianowicie nie mam ewolucji do wykonania „Ukończ ewolucję podstaw”. Chyba że ja coś pominąłem, więc dodam zdjęcia. Prosiłbym o przywrócenie możl...FC 26 zamyka się podczas logowania do konta EA mam taki problem który raz jest raz go nie ma gdzie wchodząc do gry logując się do ea w fc 26 automatycznie mnie wyrzuca nie wiem jak to nawet naprawić szukałem wiele odpowiedzi ale nie skutecznie Tor przeszkód wywala z ultimate po zakończonym meczu Od dwóch dni ciągle to samo. Po końcowym gwizdku komunikat, że serwer nie może przetworzyć i wywala mnie z ultimate. Pozostałe tryby online offline bez problemów Kariera Dziś w fc26 w trybie kariera menadżer doszło do błędu z przedłużaniem kontraktu proponują strasznie wysokie kwoty, przez to odchodzą mi zawodnicy