Forum Discussion

grenadex1910's avatar
grenadex1910
Seasoned Newcomer
25 days ago
Solved

Brak otrzymania ewolucji za zadanie "Nie do zniszczenia"

Dzień dobry, 

Po ukończeniu powyższego zadania nie otrzymałem ewolucji, nie ma jej w sekcji "nagrody". Jest to już zdaje się kolejny przypadek gdy brakuje mi ewolucji. Gra momentami w menu wczytuje się bardzo powoli, z tego powodu podczas odbierania ewolucji wyłączyłem ją i uruchomiłem ponownie, gdyż nie chciało mi się czekać ponad minute na wczytanie. Problem z plynnością gry w menu mam od paru miesięcy jest to problematyczne, ale owy brak ewolucji to już przekroczenie granicy mojej wyrozumiałości . Proszę o szybką i rzetelną weryfikację. Ewolucja w grze nazywa się "Kluczowe chwile" i była do odblokowania w zakładce "Punkty przełomowe" 

Z wyrazami szacunku 

grenadex10

PS5

• Hej grenadex1910​ 

Spróbuj najpierw uruchomić grę ponownie i wejść bezpośrednio w zakładkę Ewolucji, nie tylko „nagrody”. Jeśli jej tam nie ma, wyjdź całkowicie z gry, wyłącz konsolę na około 3 minuty całkowicie z prądu i uruchom ponownie - to odświeża połączenie i często wtedy nagroda się pojawia. Możesz też wejść do Ultimate Team przez Web App albo Companion i sprawdzić, czy tam ewolucja jest widoczna. Na koniec warto jeszcze rozegrać jeden krótki mecz i wrócić do menu - u części graczy to „odblokowywało” brakujące nagrody.

2 Replies

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    23 days ago

Hej grenadex1910​ 

Spróbuj najpierw uruchomić grę ponownie i wejść bezpośrednio w zakładkę Ewolucji, nie tylko „nagrody”. Jeśli jej tam nie ma, wyjdź całkowicie z gry, wyłącz konsolę na około 3 minuty całkowicie z prądu i uruchom ponownie - to odświeża połączenie i często wtedy nagroda się pojawia. Możesz też wejść do Ultimate Team przez Web App albo Companion i sprawdzić, czy tam ewolucja jest widoczna. Na koniec warto jeszcze rozegrać jeden krótki mecz i wrócić do menu - u części graczy to „odblokowywało” brakujące nagrody.