Brak otrzymania ewolucji za zadanie "Nie do zniszczenia"
Dzień dobry,
Po ukończeniu powyższego zadania nie otrzymałem ewolucji, nie ma jej w sekcji "nagrody". Jest to już zdaje się kolejny przypadek gdy brakuje mi ewolucji. Gra momentami w menu wczytuje się bardzo powoli, z tego powodu podczas odbierania ewolucji wyłączyłem ją i uruchomiłem ponownie, gdyż nie chciało mi się czekać ponad minute na wczytanie. Problem z plynnością gry w menu mam od paru miesięcy jest to problematyczne, ale owy brak ewolucji to już przekroczenie granicy mojej wyrozumiałości . Proszę o szybką i rzetelną weryfikację. Ewolucja w grze nazywa się "Kluczowe chwile" i była do odblokowania w zakładce "Punkty przełomowe"
Z wyrazami szacunku
grenadex10
PS5
Hej grenadex1910
Spróbuj najpierw uruchomić grę ponownie i wejść bezpośrednio w zakładkę Ewolucji, nie tylko „nagrody”. Jeśli jej tam nie ma, wyjdź całkowicie z gry, wyłącz konsolę na około 3 minuty całkowicie z prądu i uruchom ponownie - to odświeża połączenie i często wtedy nagroda się pojawia. Możesz też wejść do Ultimate Team przez Web App albo Companion i sprawdzić, czy tam ewolucja jest widoczna. Na koniec warto jeszcze rozegrać jeden krótki mecz i wrócić do menu - u części graczy to „odblokowywało” brakujące nagrody.