Forum Discussion

Febi6's avatar
Febi6
New Novice
29 days ago

Brak zainteresowania problemami społeczności

Kochane EA mam jedna prośbę, zacznijcie **bleep** przejmować się wersją na PC, od premiery ta gra jest niezoptymalizowana, pojawiają się częste problemy z serwerami i połączeniem, skoro robicie już wersję na PC to o nią dbajcie, a jak nie potraficie to skończcie tworzyć przestańcie naciągać ludzi na kase, nie zliczę ile meczy w rivals, battles czy rush przegrałem przez zerwane połączenie mimo że pong wynosi od 0 do 20 w krytycznych momentach. Zacznijcie naprawiać błędy i przejmujcie się czymś innym niż tylko ilością wydanych pieniędzy na FP przez ludzi żeby kupić paczki. Mam nadzieję że jest tu dużo osób które myślą tak jak ja. 

2 Replies

• Wyjątkowo w tym roku jest bardzo negatywnych opinii na temat Ultimate Team. Te problemy nie zaczęły się w tej edycji, ale są z nami bardzo długo. Widać, że EA próbuje pobić rekord Concord. I do póki nie dostaniemy lepszych serwerów i nowego lepszego silnika, zostają nam tylko Kluby. Ta to jest zupełnie inny gameplay. Ludzie już mają po prostu dość.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    27 days ago

Nadal pracujemy nad poprawkami wydajności dla EA SPORTS FC 26 na PC i chcielibyśmy dowiedzieć się więcej o problemach technicznych, których możecie doświadczać.

Przygotowaliśmy krótką ankietę (5–10 minut), w której można opisać swoje doświadczenia:
    👉 https://forms.gle/gVQpZsodKqpjDtab8

Jeśli doświadczasz problemów związanych z wydajnością, wypełnij ankietę w języku angielskim. Te zgłoszenia pomogą nam dokładniej zbadać bieżące kwestie.

Jeśli chcesz zgłosić wiele problemów technicznych, możesz wypełnić ankietę więcej niż raz, ale prosimy o zgłaszanie tylko jednego tematu w każdym zgłoszeniu. Pomoże nam to szybciej przeanalizować Wasze opinie.

Featured Places

Node avatar for FC 26 Problemy techniczne

FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 10 hours ago
968 Posts