Forum Discussion
16 Replies
- filipSiuda26 days agoNew Novice
mam dosłownie tak samo jak ty próbowałem już wszystkiego i totalnie nie wiem co robić
- EA_Kalina25 days ago
Community Manager
Hej PapierzSkyhunter filipSiuda
Dajcie znać czy gracie poprzez Steam oraz podeślijcie aktulany DxDiag.
- filipSiuda25 days agoNew Novice
hej, gram poprzez steam a oto mój raport dxdiag
- filipSiuda25 days agoNew Novice
- johnsonelo12325 days agoRising Newcomer
Mój brat ma ten sam problem, podpinam się do jakiejś prośby o pomoc.
- xOlas7225 days agoRising Veteran
mam tak samo, próbowałem wszystkiego. Reinstall, inny dysk, izolacja rdzenia, starszy sterownik, ustawienia w grze, pełny ekran, vsync, limit fps, wszystko na low, ustawienia w GeForcie też.
- filipSiuda24 days agoNew Novice
nie chce być złośliwy ale czy ktoś łaskawie w tym ea może się wziąść za naprawienie tego błędu? Płacę 400 zł za grę a zamiast przyjemność jedyne co mam to załamanie i poczucie tego że macie gdzieś graczy skoro na rozwiązanie problemu czeka się już dwa dni
- PapierzSkyhunter24 days agoNew Novice
Gram przez steam i tu mój dxdiag
- EA_Kalina23 days ago
Community Manager
filipSiuda niestety Twój DxDiag jest niekompletny. Uruchom ponownie narzędzie dxdiag i sprawdź, czy raport dobiega końca bez komunikatu o awarii.
- EA_Kalina23 days ago
Community Manager
Najpierw spróbuj ponownie zainstalować sterowniki NVIDIA — najlepiej w tzw. czystym trybie. Następnie pobierz najnowsze ze strony NVIDIA, wybierz „czysta instalacja” podczas instalacji. Po tym sprawdź też, czy w Windows masz najnowsze aktualizacje (zwłaszcza pakiety .NET Framework i Visual C++). Sprawdź także spójność systemu pod kątem błędów za pomocą kontrolera plików systemowych
Na koniec polecam przetestować grę na nowym koncie administratora Windows.
About FC 26 Problemy techniczne
Community Highlights
Recent Discussions
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 5 hours ago
- 6 hours ago