Forum Discussion
16 Replies
- filipSiuda2 months agoNew Novice
mam dosłownie tak samo jak ty próbowałem już wszystkiego i totalnie nie wiem co robić
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Hej PapierzSkyhunter filipSiuda
Dajcie znać czy gracie poprzez Steam oraz podeślijcie aktulany DxDiag.
hej, gram poprzez steam a oto mój raport dxdiag
- johnsonelo1232 months agoRising Newcomer
Mój brat ma ten sam problem, podpinam się do jakiejś prośby o pomoc.
- xOlas722 months agoRising Veteran
mam tak samo, próbowałem wszystkiego. Reinstall, inny dysk, izolacja rdzenia, starszy sterownik, ustawienia w grze, pełny ekran, vsync, limit fps, wszystko na low, ustawienia w GeForcie też.
nie chce być złośliwy ale czy ktoś łaskawie w tym ea może się wziąść za naprawienie tego błędu? Płacę 400 zł za grę a zamiast przyjemność jedyne co mam to załamanie i poczucie tego że macie gdzieś graczy skoro na rozwiązanie problemu czeka się już dwa dni
- PapierzSkyhunter2 months agoNew Novice
Gram przez steam i tu mój dxdiag
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
filipSiuda niestety Twój DxDiag jest niekompletny. Uruchom ponownie narzędzie dxdiag i sprawdź, czy raport dobiega końca bez komunikatu o awarii.
- EA_Kalina2 months ago
Community Manager
Najpierw spróbuj ponownie zainstalować sterowniki NVIDIA — najlepiej w tzw. czystym trybie. Następnie pobierz najnowsze ze strony NVIDIA, wybierz „czysta instalacja” podczas instalacji. Po tym sprawdź też, czy w Windows masz najnowsze aktualizacje (zwłaszcza pakiety .NET Framework i Visual C++). Sprawdź także spójność systemu pod kątem błędów za pomocą kontrolera plików systemowych
Na koniec polecam przetestować grę na nowym koncie administratora Windows.
Featured Places
FC 26 Problemy techniczne
Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.Latest Activity: 18 hours agoCommunity Highlights
- EA_Pulsar3 months ago
Community Manager