Forum Discussion

Kapi224's avatar
Kapi224
New Novice
2 months ago

Crashe gry

Gra EA SPORTS FC 26 crashuje natychmiast po uruchomieniu. Po kliknięciu „Graj” pojawia się logo EA, następnie uruchamia się Javelin AntiCheat, okno znika i gra się wyłącza bez komunikatu o błędzie. Próbowałem już: Reinstalacji gry Naprawy bibliotek .NET i Visual C++ 2015–2022 Aktualizacji sterowników NVIDIA (Game Ready) Czyszczenia cache i folderów gry Folder zapisów w Dokumentach nie istnieje, więc gra nie zdążyła stworzyć save’ów. Crash występuje za każdym razem, niezależnie od tego, czy EA App działa jako administrator, czy nie. Proszę o wsparcie w rozwiązaniu problemu, ponieważ gra nie uruchamia się wcale.

12 Replies

• Kapi224's avatar
    Kapi224
    New Novice
    2 months ago

Cześć, Problem dalej nie minął nie da się tego naprawić, ponieważ gdy chcę zrobić krok po kroku jak jest napisane i pobieram ponownie wersję windowsa to wyskakuje mi okno po uruchomieniu że mam najnowszą wersję i że nie ma do niej nawet żadnych aktualizacji i mam do wyboru tylko okno ,,Zamknij" więc z tym faktem nie mogę nic zrobić.

• EA_Kalina's avatar
    EA_Kalina
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Dzięki za informację Kapi224​ 

Mam jedno ważne pytanie - czy podczas uruchamiania Kontrolera plików systemowych (SFC /scannow) wyświetlają się jakiekolwiek błędy? 

Jeśli chodzi o „ponowną instalację bieżącej wersji Windows”, nie chodzi o sprawdzanie aktualizacji w Windows Update, tylko o naprawczą reinstalację systemu (tzw. in-place upgrade), która nadpisuje pliki systemowe bez usuwania danych. Sam komunikat „masz najnowszą wersję” nie oznacza, że składniki systemu nie są uszkodzone - a w Twoim DxDiag nadal widać błędy typowe dla problemów z komponentami Windows.