Forum Discussion

CzEsIaStY's avatar
CzEsIaStY
New Rookie
2 months ago

EA FC 26 - tryb testowy - zwrot środków.

Czy orientuje się ktoś czy w związku z tym że gradwa tygodnie po premierze nadal jest w fazie beta i przez ogrom błędów jakie sama gra wywołuje - czyli nie jest produktem na który zawarłem umowę mogę otrzymać zwrot środków? Widać że łatki nie rozwiązały problemu. Kiedy można spodziewać się rekompensaty/ zwrotu środków za wadliwy na chwilę obecną produkt?
Na zapytanie czy EA pracuje nad rozwiązaniem produktu od tygodnia nie otrzymałem odpowiedzi od przedstawicieli.  Na chwilę obecną wiadomo nikt nie będzie szedł do sądu za 400 zł ale co z wywaloną przez graczy kasą za wadliwą usługę?  

4 Replies

• Ja dwukrotnie zwracałem się już o zwrot środków za ea play pro, które kupiłem tylko do grania w FC26 a gra jest nadal niegrywalna i niestety za każdym razem była to prosta odpowiedź  typu - **bleep**. Informowałem konsultantów, [edytowane przez EA_Kuba] nie tylko mogą, ale muszą naprawić produkt lub zwrócić pieniądze, ale konsultant po prostu zakończył czat :)

Tak jak mówisz, jest to wykorzystanie pozycji i tego, że mało kto pójdzie do sądu. Ja w wolnym czasie, pewnie w weekend,  spróbuje napisać  przedsądowe wezwanie do zwrotu pieniędzy i wyśle na adres jak poniżej. Na prawdę, mam dużo wyrozumiałości, ale to co się dzieje to jest przesada. Gra jest niegrywalna od 19.09

Domaniewska 34A, 02-672 Warszawa

• EA_Kuba's avatar
    EA_Kuba
    Icon for Community Manager rankCommunity Manager
    2 months ago

Hej CzEsIaStY​ vi2q842obqsq​ 

Dzięki za Wasze posty. Przykro mi, że działanie gry nie spełniło Waszych oczekiwań. Nasze zespoły nieustannie pracują nad poprawkami do gry, by zapewnić płynną rozgrywkę dla wszystkich. Potwierdzenie znajdziecie w wielu wątkach na forum, gdzie wraz EA_Kalina​ udzielamy informacji na ten temat. Nie mamy niestety możliwości udzielenia informacji wszystkim, indywidualnie, dlatego zachęcamy do szukania informacji na forum w innych wątkach. 

Informację na temat prac nad poprawkami znajdziecie również na oficjalnej tablicy gry EAS FC 26 - link.  

Jeśli chodzi o zwrot środków za grę informacje na temat tego znajdziecie tutaj -> Poproś o zwrot pieniędzy za grę EA. 

W kwestii zwrotu za EA Play Pro, w podlinkowanym wyżej artykule pokryty jest również wątek związany z EA Play Pro. 

Usunąłem z tego wątku część wpisów z racji tego, że naruszały one zasady i regulamin forum

• Uwagi lub groźby prawne: Forum nie jest idealnym miejscem na takie rozmowy. Uwagi lub groźby prawne będą usuwane.
  • Hej EA_Kuba​  

dzięki za Twoja odpowiedź, chociaż nie czuje się komfortowo z tym, że odczytałeś część mojego wpisu jako groźbę prawną, absolutnie nie to było intencją! Jeśli tak to odebrałeś to przepraszam i aby wyjaśnić zapytam - czy gry produktu będącego dostępem do gry pilarskiej w której nie możesz sterować piłkarzami nie można nazwać wadliwym ?

About FC 26 Problemy techniczne

Masz problemy z FC 26? Dołącz tutaj, aby znaleźć pomoc w kwestiach związanych z łącznością, wydajnością, awariami i nie tylko.820 PostsLatest Activity: 18 minutes ago